Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мінімийка Sturm PW9203

Код товару: 190546
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Sturm
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мінімийка Мінімийка Sturm PW9203

Використання шампуню Ні Продуктивність 480 л/год. Підігрів води Ні Споживана потужність 2300 кВт

Ціна: 9245 грн
шт

Опис товару Мінімийка Sturm PW9203

Мийка високого тиску Sturm PW9203 призначена для очищення транспортних засобів - авто, мотоциклів, яхт, човнів, фасадів будівель, садових доріжок, сильно забруднених поверхонь із каменю, дерева, металу та пластику. Синхронний електродвигун потужністю 2300 Вт, встановлений на миття Sturm, забезпечує продуктивність до 390 л/год. Агрегат обладнаний алюмінієвою помпою високої якості, що дозволяє здійснювати функцію самоусмоктування (1+-0,5м). Подача води здійснюється з робочим тиском 120 бар. Ступінь захисту миття Sturm PW9203 відноситься до IPX5. Для зручності в роботі агрегат оснащений колесами транспортування, шлангом високого тиску довжиною 5м. Апарат оснащений фільтром тонкого очищення,що запобігає попаданню забрудненої води в насос. Особливості: Модель 2020 Потужна і компактна мийка оснащена функцією самоусмоктування, що дає можливість забору води з будь-якого резервуара, що дуже зручно на дачі або в гаражі Алюмінієва помпа високої якості з довгим терміном служби. Апарат оснащений фільтром тонкого очищення води, що запобігає пошкодженню насоса частинками бруду при подачі на вхід апарата. Великі колеса дозволяють переміщати апарат за собою, не докладаючи великих зусиль. Комплектується пістолетом, шлангом високого тиску 5м Система Auto-Stop. Для роботи такого обладнання важливим аспектом виявляється надійність та збереження роботи силового приводу. Щоб неДопустити роботу на сухому ходу, модель оснащена системою автоматичної зупинки двигуна. Так у разі перебою водопостачання він автоматично зупиняє свою роботу, що перешкоджає перегріву, а отже і перевантаженню. Саме така система підтримує ефективність та безпеку під час роботи з незалежними резервуарами води. Телескопічна рукоятка - зручність при транспортуванні та зберіганні.

Мінімийка Sturm PW9203 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мінімийка Sturm PW9203 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мінімийка купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мінімийка и купити Мінімийка Sturm PW9203 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мінімийка Sturm PW9203

Клас Універсальне миття
Максимальний тиск 160 МПа
Виконання 480 л/год
Матеріал корпусу насоса Пластик
споживана потужність 2300 кВт
Напруга мережі 220 В
Нагрівання води Ні
Макс. Температура нагрівання води 40
Грязь Ні
Від'єднання з відсутністю води Ні
Пенсія для перенесення Є
Вага 11
Забарвлення Жовтий

* Технічні характеристики Мінімийка Sturm PW9203 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мінімийка Sturm PW9203

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Sturm PW9203

Код товару: 59488
На замовлення, 1-3 дні
Karcher K 4 9761 грн
Код товару: 174925
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 176313
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →