Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Зварювальні апарати Sturm AW97A4WH

Код товару: 159335
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Sturm
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Зварювальні апарати Зварювальні апарати Sturm AW97A4WH

Зварювальна маска Sturm AW97A4WH призначена для захисту очей та обличчя від іскор, бризок та шкідливих випромінювань при зварюванні в різних режимах.

Ціна: 1118 грн
шт

Опис товару Зварювальні апарати Sturm AW97A4WH

Вона відрізняється своєю універсальністю, що робить її придатною для роботи з різними типами зварювальних апаратів – ММА, МIG, MAG, TIG. Рекомендована температура для роботи з маскою Sturm AW97A4WH становить від -5 до +55 °С. Особливості: Високі експлуатаційні якості; відсутність сліпих зон за рахунок двох незалежних датчиків дуги; Пропускає лише видимий спектр світлового випромінювання, який є небезпечним для зору; Робоча площа світлофільтру 90х35мм; Комбіноване живлення від сонячної батареї та літієвого акумулятора; Маска з термостійкого пластику, спеціально розроблена для захисту обличчя та очей від іскор, бризок розплавленого металу та шкідливого випромінювання повністю; Використовуєтьсябагатошаровий РК фільтр з оптичним класом 1/1 та 1/2. Забезпечує відмінний огляд та захист від УФ/ІЧ випромінювання; Плавне регулювання по висоті, глибині та ширині маски; Світлочутливість регульована східчасто (низька/висока); Гарантія: 2 роки; Характеристики: Робоча площа оглядового вікна: 90 х 35 мм; Розмір світлового фільтра: 110 х 90 х 9 мм; Захист від УФ/ІК випромінювання: 15 DIN; Ступінь затемнення: 4 – 11 DIN; Кількість сенсорів: 2; Тип живлення: Комбінований, від сонячної батареї; Включення/вимкнення: Повністю автоматичне; Світлочутливість: Фіксується; Час перемикання із темного стану у світлий: 0,45 сек; Режим роботи: ММА/MIG-MAG/TIG; Швидкість спрацьовування світлофільтру: 1/25000 с;Функція шліфування: Ні; Сигнал низької зарядки: Ні; Перевірка фільтра: Ні; Робоча температура: від -5°С до +55°С; Температура зберігання: від – 20°С до +70°С; Вага: 430 г; Гарантія: 2 роки; Комплектація: Маска AW97A4WH; Інструкція з експлуатації;

Зварювальні апарати Sturm AW97A4WH Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Зварювальні апарати Sturm AW97A4WH в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Зварювальні апарати купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Зварювальні апарати и купити Зварювальні апарати Sturm AW97A4WH в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Зварювальні апарати Sturm AW97A4WH

Тип Маска зварювальна
додаткові характеристики Затемнення:
постійне

Конструкція світлофільтра:
фіксована

Оптичний клас:
1/1/1/2

Початкове затемнення, DIN:
4

Затемнення при зварюванні, DIN:
11

Регулювання чутливості світлофільтра:
східчаста

Кількість режимів затемнення:
немає даних

Час спрацьовування світлофільтру, сек:
1/25000 з

Час затримки, сік:
0,25

УФ / ІЧ захист, DIN:
15

Розмір світлофільтру, мм:
110х90х9

Ширина оглядового вікна, мм:
90

Висота оглядового вікна, мм:
35

Режим шліфування:
ні

Живлення:
сонячна батарея

* Технічні характеристики Зварювальні апарати Sturm AW97A4WH можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Зварювальні апарати Sturm AW97A4WH

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Sturm AW97A4WH

Код товару: 159032
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 222866
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 227238
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →