Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Стрічка еластична для фітнесу та йоги в рулоні CUBE FI-6256-5_5 Violet

Код товару: 178263
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: CUBE
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Стрічки та джгути опору та джгути Стрічка еластична для фітнесу та йоги в рулоні CUBE FI-6256-5_5 Violet

Вам потрібний тренажер, якого вистачить на всю групу спортсменів у залі? Придбайте еластичну стрічку для фітнесу та йоги в рулоні CUBE FI-6256-5_5!

Ціна: 516 грн
шт

Опис товару Стрічка еластична для фітнесу та йоги в рулоні CUBE FI-6256-5_5 Violet

 Призначення

Еластична стрічка для фітнесу та йоги – ідеальний варіант як для основного тренування, так і для розминки та розігріву м'язів. Коефіцієнт навантаження можна змінити, лише взявши тренажер іншим хватом. Він простий і зручний у використанні, стане в нагоді як новачкам, так і професіоналам, підійде для занять у домашніх умовах та спортзалі. Особливість цієї моделі – її довжина. Вам достатньо замовити один рулон і нарізати його на кілька зручних по довжині частин, яких вистачить на всіх, хто тренується в залі. Для домашнього використання це також зручно – просто відрізайте наступний шматок, коли попередній виходить із ладу.
 
Опис
Стрічка зроблена з міцногоеластичного матеріалу, нетоксичного та зносостійкого, якого вистачає надовго навіть при багаторазовому використанні. Виріб пофарбований у яскраві кольори, вони додатково піднімають "градус задоволення" від тренувань. Стрічка згорнута у зручний компактний рулон, його легко розмотувати та відміряти необхідну довжину тренажера. При забрудненні по ньому достатньо пройтися вологою ганчіркою.
 
Використання
Пропустіть стрічку по спині, а кінці візьміть до рук. Розводьте та зводьте їх перед грудьми. Тримайте стрічку перед собою за кінці та розводьте руки діагонально (одна – вгору-вправо, інша – вниз-вліво). Такі вправи дозволять прокачати м'язи грудей. Настаньте на середину стрічкипосередині лівою ногою, кінці візьміть праву руку і піднімайте її вздовж тулуба, потім поміняйте бік. Ця вправа тренує плечі. Стати на центр стрічки, ноги поставте на ширині плечей. Кінці візьміть до рук і піднімайте їх перед собою або через сторони. Так само хитаються плечі і мускулатура рук.
 
Переваги:
Велика довжина стрічки, якої вистачить на всіх спортсменів у залі.
Відсутність ручок дозволяє взяти тренажер різним хватом у будь-якому місці.
Можливість використовувати як для основного тренування, так і для розігріву м'язів.

Стрічка еластична для фітнесу та йоги в рулоні CUBE FI-6256-5_5 Violet Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Стрічка еластична для фітнесу та йоги в рулоні CUBE FI-6256-5_5 Violet в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Стрічки та джгути опору та джгути купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Стрічки та джгути опору та джгути и купити Стрічка еластична для фітнесу та йоги в рулоні CUBE FI-6256-5_5 Violet в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Стрічка еластична для фітнесу та йоги в рулоні CUBE FI-6256-5_5 Violet

Тип Стрічка еластична
Розмір 5,5 м х 15 см х 0,45 мм.
Забарвлення Violet
Матеріали Латекс
додаткові характеристики Призначення: для йоги та фітнесу.

* Технічні характеристики Стрічка еластична для фітнесу та йоги в рулоні CUBE FI-6256-5_5 Violet можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Стрічка еластична для фітнесу та йоги в рулоні CUBE FI-6256-5_5 Violet

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Стрічка еластична для фітнесу та йоги в рулоні CUBE FI-6256-5_5 Violet

Код товару: 228913
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 190970
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 177483
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →