Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Пилосос/повітродув Stiga SAB 100 AE Kit

Код товару: 280879
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: STIGA
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Садові пилососки та хуртовини Пилосос/повітродув Stiga SAB 100 AE Kit

Компактна та легка повітродувка SAB 100 AE Kit дозволяє легко очистити сад, патіо та під'їзну доріжку. Вона оснащена інноваційним акумулятором 20 В 4 А-год та може працювати до 40 хвилин на середній швидкості без підзарядки.

Ціна: 8643 грн
шт

Опис товару Пилосос/повітродув Stiga SAB 100 AE Kit

Ця бездротова повітродувка з акумулятором 20 В 4 Ач забезпечує необхідну швидкість повітря, щоб легко здувати листя та сміття. Один заряд забезпечує 40 хвилин роботи при нормальній швидкості та 20 хвилин при підвищеній швидкості. А оскільки вона живиться від акумулятора, вам не потрібно турбуватися про кабелі або заправку паливом, як у випадку з бензиновим повітродувкою. SAB 100 AE Kit важить лише 2,1 кг, що робить її дуже легкою. Завдяки компактному акумулятору, пристрій оптимально збалансований, а ергономічна ручка з м'яким покриттям дуже зручна. Незалежно від того, здуваєте ви листя або твердіше сміття, регульована швидкість SAB 100 AE Kit гарантує, що він більш ніж ідеально підходить для роботи. Яким би не було завдання, грати припливної вентиляції забезпечує циркуляцію повітря та бездоганну роботу вашого повітродувки. Після завершення роботи, натисніть кнопку швидкого від'єднання трубки для збереження місця зберігання.

Пилосос/повітродув Stiga SAB 100 AE Kit Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Пилосос/повітродув Stiga SAB 100 AE Kit в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Садові пилососки та хуртовини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Садові пилососки та хуртовини и купити Пилосос/повітродув Stiga SAB 100 AE Kit в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Пилосос/повітродув Stiga SAB 100 AE Kit

живлення Акумулятор
Потужність, кВт 0,28 кВт
Швидкість потоку повітря 32 м/с
Вага 2,136 кг

* Технічні характеристики Пилосос/повітродув Stiga SAB 100 AE Kit можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Пилосос/повітродув Stiga SAB 100 AE Kit

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Stiga SAB 100 AE Kit

Код товару: 159354
На замовлення, 1-3 дні
ECHO PB-2455 8901 грн
Код товару: 289637
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 162490
На замовлення, 1-3 дні
AL-KO Comfort 442 10062 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →