Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Газонокосарка STIGA Collector 140 AE Kit

Код товару: 280823
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: STIGA
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Газонокосарки Газонокосарка STIGA Collector 140 AE Kit

Газонокосарка Collector 140 AE Kit легка і проста в користуванні, але разом з тим стійка до пошкоджень від перешкод, що зустрічаються в саду. Вона оснащена інноваційним акумулятором E-Power 20 В 2x4 А-год та дозволяє обробити до 350 кв. м без заряджання. А завдяки травозбірнику на 40 літрів це ідеальна газонокосарка для невеликих та середніх газонів.

Ціна: 21844 грн
шт

Опис товару Газонокосарка STIGA Collector 140 AE Kit

Collector 140 AE Kit - це легка газонокосарка з живленням від акумулятора, вона проста в маневруванні, але досить міцна, щоб витримувати удари та подряпини. Усього за один заряд вона може обробити до 350 кв. Оскільки це бездротова газонокосарка, ви можете працювати, не турбуючись про кабелі. Перегрів теж не викликає занепокоєння завдяки оптимізованій циркуляції повітря. Для вашого комфорту газонокосарка має два налаштування висоти, рукоятку з м'яким покриттям, а спеціальну рукоятку для перенесення дозволяє легко її піднімати. Доступні 6 рівнів косіння, які легко регулюються за допомогою важеля. Що стосується косіння, травозбірник об'ємом 40 л заощадить час на викид скошеної трави. Текстильний травозбірник також забезпечує компактність. Коли вся робота зроблена, рукоятка повністю складається, заощаджуючи місце для зберігання.

Газонокосарка STIGA Collector 140 AE Kit Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Газонокосарка STIGA Collector 140 AE Kit в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Газонокосарки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Газонокосарки и купити Газонокосарка STIGA Collector 140 AE Kit в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Газонокосарка STIGA Collector 140 AE Kit

Огляд Газонокосарка
Тип Акумуляторна
Влада 0,55 кВт
Двигун Безщітковий
Ширина захоплення 38 см
Кількість рівнів висоти різання 6 ступенів
Об'єм трав'янистого колектора 40 л
Розміри Довжина 137,2 см, висота 121,5 см, ширина 43,5 см
Вага 13 кг

* Технічні характеристики Газонокосарка STIGA Collector 140 AE Kit можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Газонокосарка STIGA Collector 140 AE Kit

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на STIGA Collector 140 AE Kit

Код товару: 134234
На замовлення, 1-3 дні
Hyundai L 5100S 22059 грн
Код товару: 306299
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 339801
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →