Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Стельова люстра з диммером та LED підсвічуванням, 85W

Код товару: 227682
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Lighting
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Люстри Стельова люстра з диммером та LED підсвічуванням, 85W

Перед Вами зовсім нове та незвичайне виконання плафонів, що обрамляють LED лампи. Така люстра легко підійде під будь-який інтер'єр – класичний, сучасний і навіть у стилі «хай-тек».

Ціна: 3053 грн
шт

Опис товару Стельова люстра з диммером та LED підсвічуванням, 85W

 Велика площа розсіювачів дарує м'яке та рівномірне світло по всьому приміщенню. Ефект м'якого освітлення дуже важливий у приміщеннях, де часто знаходяться діти! Ще однією незаперечною перевагою цієї світлодіодної люстри для дитячої кімнати є відсутність скляних елементів.

 
У комплекті з люстрою йде найсучасніший тип пульта з електронним диммером та регулятором кольору. З пульта можна включити один із встановлених режимів освітлення - тепле світло, холодне світло, нейтральне; увімкнути режим "нічник" (люстра буде включена всього на 5% потужності LED-люстри), зменшити або збільшити яскравість на 50%, а якщо всього цього здасться мало - плавно відрегулювати рівеньяскравості та колірну температуру.
 
З вимикача люстра перемикається як будь-яка інша світлодіодна люстра. Кожне включення вимикання по черзі переводить люстру за такими режимами: холодне світло, тепле світло, нейтральне світло.
 
Розсіювач виконаний з литого акрилу рівномірно розподіляє світло по приміщенню. При цьому сам світиться дуже лагідно. Ви можете дивитися на включену люстру і не боятися зловити "зайчики". Ефект м'якого освітлення дуже важливий у приміщеннях, де часто знаходяться діти! Ще однією незаперечною перевагою цієї світлодіодної люстри для дитячої кімнати є відсутність скляних елементів.
 
 
 
 

Стельова люстра з диммером та LED підсвічуванням, 85W Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Стельова люстра з диммером та LED підсвічуванням, 85W в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Люстри купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Люстри и купити Стельова люстра з диммером та LED підсвічуванням, 85W в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Стельова люстра з диммером та LED підсвічуванням, 85W

Тип LED
Призначення Універсальний
Оснащення: пульт дистанційного керування, диммер, LED підсвічування
Максимальна сила люстра, vt 85W
Напруга, В 220V
Колір стелі Чорний
Фундамент кольору Білий
Стиль Світлодіодні люстри
Основи Метал
Платоновий матеріал Акрил
Тип кріплення на стелі Монтажна планка
Країна-виробник товарів Китай

* Технічні характеристики Стельова люстра з диммером та LED підсвічуванням, 85W можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Стельова люстра з диммером та LED підсвічуванням, 85W

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Стельова люстра з диммером та LED підсвічуванням, 85W

Код товару: 278769
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 278776
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 236902
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →