Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Stein Набір багатофункціональних трубчастих еспандерів 5 шт. (LEP-6333)

Код товару: 306906
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Stein
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Розширювачі Stein Набір багатофункціональних трубчастих еспандерів 5 шт. (LEP-6333)

П'ять кольорових трубчастих еспандерів з латексу професійної якості для тренажерного залу можна використовувати окремо або скласти у будь-якій комбінації максимально еквівалентно 45 кг. Ідеально підходить для нарощування м'язової маси, схуднення і т.д. Набір виготовлений з якісних матеріалів, а увага до деталей та безпеки перевищує ринкові стандарти. Застосовуються в розминці перед тренуванням, як і розтяжкою, щоб зняти напругу з м'язів після силових навантажень. Силову гуму можна використовувати для ефективніших підтягувань на турніку та віджимань на брусах.

Ціна: 1591 грн
шт

Опис товару Stein Набір багатофункціональних трубчастих еспандерів 5 шт. (LEP-6333)

 П'ять кольорових трубчастих еспандерів із латексу професійної якості для тренажерного залу можна використовувати окремо або скласти у будь-якій комбінації, максимально еквівалентно 45 кг. Ідеально підходить для нарощування м'язової маси, схуднення і т.д. Набір виготовлений з якісних матеріалів, а увага до деталей та безпеки перевищує ринкові стандарти. Застосовуються в розминці перед тренуванням, як і розтяжкою, щоб зняти напругу з м'язів після силових навантажень. Силову гуму можна використовувати для більш ефективних підтягувань на турніку та віджимань на брусах.

 

Stein Набір багатофункціональних трубчастих еспандерів 5 шт. (LEP-6333) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Stein Набір багатофункціональних трубчастих еспандерів 5 шт. (LEP-6333) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Розширювачі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Розширювачі и купити Stein Набір багатофункціональних трубчастих еспандерів 5 шт. (LEP-6333) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Stein Набір багатофункціональних трубчастих еспандерів 5 шт. (LEP-6333)

Тип Трубчасті
Забарвлення Різнокольоровий
Матеріали ручки з піни
додаткові характеристики Навантаження: 5 еспандерів: Чорний = 13 кг; Зелений = 11 кг; Синій = 9 кг; Червоний = 7 кг; Жовтий = 5 кг
Рівень завантаження розширювача Розтягування

* Технічні характеристики Stein Набір багатофункціональних трубчастих еспандерів 5 шт. (LEP-6333) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Stein Набір багатофункціональних трубчастих еспандерів 5 шт. (LEP-6333)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Stein Набір багатофункціональних трубчастих еспандерів 5 шт. (LEP-6333)

Код товару: 199673
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 217359
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 204298
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →