Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Stein 5 кг (IR5200-5)

Код товару: 271496
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Stein
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Диски та грифи Stein 5 кг (IR5200-5)

Бамперні диски (бампера, диски для кросфіту) призначені для функціональних тренувань по системі кросфіту та інших систем функціонального тренінгу. Свою назву "бамперні" диски отримали за здатність амортизувати удар під час падіння штанги на підлогу.

Ціна: 2021 грн
шт

Опис товару Stein 5 кг (IR5200-5)

 Чорні бамперні диски Stein 5 кг IR5200-5 – призначені для багатофункціонального силового тренінгу за системою CROSSFIT. Свою назву – бамперні, цей вид дисків для штанги отримав завдяки своїй здатності добре амортизувати удари під час падіння та інших механічних пошкоджень. Диски даного типу не мають сталевої серцевини і виготовляються з ущільненого поліуретану, що має велику щільність, завдяки чому вдалося мінімізувати товщину виробу.

 
Для полегшення посадки диска на «склянку» грифа, посадковий отвір забезпечений сталевою шайбою. Кожен диск промаркований великими цифрами із зазначенням ваги, що полегшує вибір диска необхідної маси. У даній лінійці ваговий ряд складається з п'яти варіантів, з кроком 5 кг, від 5 до 25 кг.

Stein 5 кг (IR5200-5) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Stein 5 кг (IR5200-5) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Диски та грифи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Диски та грифи и купити Stein 5 кг (IR5200-5) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Stein 5 кг (IR5200-5)

Призначення Бамперні диски
Діаметр 450 мм
Матеріал ущільнений каучук
Вага 5 кг
Обладнання Диск

* Технічні характеристики Stein 5 кг (IR5200-5) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Stein 5 кг (IR5200-5)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Stein 5 кг (IR5200-5)

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →