Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Перфоратор STANLEY STHM 5 KS

Код товару: 118109
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: STANLEY
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Перфоратори Перфоратор STANLEY STHM 5 KS

Тип патрона: SDS-Max
Потужність: 1010 Вт

Ціна: 9073 грн
шт

Опис товару Перфоратор STANLEY STHM 5 KS

 От вже більше 170 років компанія Stanley розробляє та виробляє інструмент, який допомагає зробити роботу швидше та зручніше. Багато чого з того, що зараз є галузевим стандартом, було розроблено інженерами компанії. В активі Stanley більше 150 патентів на унікальні винаходи. Інструмент компанії працював на всіх відомих світових будівництво 19-го та 20-го століття, а зараз, він є найпопулярнішим у світі брендом ручного інструменту, забезпечуючи понад 25% світового споживання у даній сфері, та поставляється на всі континенти світу. Тепер якісний та комфортний електроінструмент від Stanley доступний і для українських майстрів-професіоналів.

Відбійний молоток STHM5KS від Stanley потужністю 1010 Вт, володіє оптимальними характеристиками, що дозволяють працювати з більшою ефективністю та меншою стомлюваністю.

Міцний пластиковий корпус і відсутність удару в режимі холостого ходу захищають інструмент від передчасного зносу, а рукоятки з гасінням вібрації роблять експлуатацію особливо зручною. Металевий чохол редуктора чудово відводить тепло, а також надійно захищає внутрішній механізм відбійника.

Модель із силою удару в 8.5 Дж з регульованою кількістю ударів від 0 до 2900 за хвилину, призначена для розколювання та розпушування таких матеріалів, як асфальт, осадовігірські породи, а також бетонні конструкції у стінах.

М'яка рукоятка з еластомеру забезпечує надійне захоплення, поглинаючи вібрацію для додаткового комфорту користувача та покращеного контролю. Регульований патрон SDS-Max надійно утримує робочі насадки та дозволяє здійснювати їхню швидку заміну.

Перфоратор STANLEY STHM 5 KS Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Перфоратор STANLEY STHM 5 KS в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Перфоратори купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Перфоратори и купити Перфоратор STANLEY STHM 5 KS в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Перфоратор STANLEY STHM 5 KS

Влада 1010 Вт
Тип картриджа SDS-Max
Частота удару в хвилину 2900
додаткові характеристики Міцний металевий корпус редуктора
Обладнання Відбійний молоток
Зубило
Бічна рукоятка
Кейс

* Технічні характеристики Перфоратор STANLEY STHM 5 KS можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Перфоратор STANLEY STHM 5 KS

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на STANLEY STHM 5 KS

Код товару: 20228
На замовлення, 1-3 дні
Sparky BP 330CE 9632 грн
Код товару: 258947
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 20229
На замовлення, 1-3 дні
Sparky BP 540CE 12384 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →