Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Шліфмашина STANLEY SGV115G

Код товару: 240228
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: STANLEY
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Шліфування та полірування машин Шліфмашина STANLEY SGV115G

Потужний двигун (1150 Вт) із збільшеним ККД та зміненою конструкцією профілю редуктора дозволяє виконувати широкий спектр робіт. Гіпоїдні конічні шестірні редуктора забезпечують меншу вібрацію, низький рівень шуму та триваліший термін служби.

Ціна: 4128 грн
шт

Опис товару Шліфмашина STANLEY SGV115G

Ось уже понад 170 років компанія Stanley розробляє та виробляє інструмент, який допомагає зробити роботу швидше та зручніше. Багато чого з того, що зараз є галузевим стандартом, було розроблено інженерами компанії. В активі Stanley більше 150 патентів на унікальні винаходи. Інструмент компанії працював на всіх відомих світових будівництво 19-го і 20-го століття, а зараз, він є найпопулярнішим у світі брендом ручного інструменту, забезпечуючи понад 25% світового споживання у цій сфері, та поставляється на всі континенти світу. Тепер якісний та комфортний електроінструмент від Stanley доступний і для українських майстрів-професіоналів. особливості: Потужний двигун (1150 Вт) зі збільшеним ККД тазміненою конструкцією профілю редуктора дозволяє виконувати широкий спектр робіт Гіпоїдні конічні шестірні редуктора забезпечують меншу вібрацію, низький рівень шуму та триваліший термін служби Високоточний металевий щіткотримач разом із щільними вугільними щітками продовжують загальний термін служби інструменту. Електронне регулювання швидкості дозволяє вибрати оптимальний режим обробки різних матеріалів Розвинені вентиляційні отвори забезпечують ефективне охолодження під час тривалої інтенсивної роботи Тонкий корпус зручний для роботи однією рукою Блокування шпинделя для швидкої зміни диска Вимикач із захистом від ненавмисного пуску у разіперебоїв у мережі електроживлення

Шліфмашина STANLEY SGV115G Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Шліфмашина STANLEY SGV115G в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Шліфування та полірування машин купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Шліфування та полірування машин и купити Шліфмашина STANLEY SGV115G в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Шліфмашина STANLEY SGV115G

Тип Болгарки (УШМ)
споживана потужність 1.15 кВт
Напруга 230 В
Максимальна швидкість за хвилину 11000
додаткові характеристики Електронне регулювання швидкості дозволяє вибрати оптимальний режим обробки різних матеріалів
Обладнання Кутова шліфмашина
Захисний кожух
Ключ
Бічна рукоятка
Розміри 125 мм
Вага 2.1 кг

* Технічні характеристики Шліфмашина STANLEY SGV115G можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Шліфмашина STANLEY SGV115G

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на STANLEY SGV115G

Код товару: 134168
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 136378
На замовлення, 1-3 дні
Hyundai G 1500 4214 грн
Код товару: 134678
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →