Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Верстат СТАЛЬ ТМ0720

Код товару: 209430
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: СТАЛЬ
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Різкі машини та верстат Верстат СТАЛЬ ТМ0720

Заточувальний верстат Сталь ТМ0720 має розширені можливості завдяки додатковим вузлам. У представленої моделі є не тільки два абразивні диски з різним зерном, а й гравер, що дозволить використовувати його для вирішення завдань різного характеру. Саме точило чудово високою якістю, надійністю, продуктивності. На наждак ціна невисока, тож кожен може придбати собі таку, навіть під побутове використання. Ми рекомендуємо Вам заточувальний верстат Сталь ТМ0720 як чудову альтернативу багатьом громіздким агрегатам.

Ціна: 2967 грн
шт

Опис товару Верстат СТАЛЬ ТМ0720

Гнучкий вал та граверна насадка Розширені можливості експлуатації обумовлені наявністю у даної моделі додаткового вузла. Верстат оснащений гнучким валом та граверною насадкою. Ви зможете виконувати гравіювання або інші види обробки заготовок. Це чудове рішення для цілей, де пріоритет на тонкі роботи, обробку дрібних виробів. Регулювання обертів Ви можете регулювати швидкість обертання дисків, таким чином настроюючи верстат для обробки певного характеру. Купити наждак Сталь ТМ0720 вірне рішення, такий заточувальний верстат набагато точніший, ергономічніший за свої аналоги. Ми хочемо акцентувати на тому, що саме регулювання плавне і може здійснюватися безпосередньо під час роботи.Регульовані захисні стекла, опорні планки Залежно від поставленої задачі моно відрегулювати положення опорної планки. Таким чином досягається додаткова ефективність обробки виробу. На окрему увагу заслуговує те, що у верстата є захисне скло з функцією регулювання, вони зроблять роботу на верстаті безпечнішим. Гумові ніжки Завдяки спеціальним ніжкам у основі точила, Сталь ТМ0720 не зміщується від вібрації. Асинхронний двигун Модель працює на базі потужного двигуна 200 Вт двигун асинхронного типу немає необхідності обслуговувати. Сам він відмінно захищений від пилу, металевої чи абразивної стружки. Завдяки особливості конструкції двигуна, він буде набагатоповільніше нагріватись від тривалої роботи.

Верстат СТАЛЬ ТМ0720 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Верстат СТАЛЬ ТМ0720 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Різкі машини та верстат купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Різкі машини та верстат и купити Верстат СТАЛЬ ТМ0720 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Верстат СТАЛЬ ТМ0720

Напруга 220 в
споживана потужність 200
Простою частоти 9900
Обладнання Гнучкий вал
2 шт захисне скло
2 шт. опора для обробки деталей
2 шт захист від іскор
Вага 2.7 КМ

* Технічні характеристики Верстат СТАЛЬ ТМ0720 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Верстат СТАЛЬ ТМ0720

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на СТАЛЬ ТМ0720

Код товару: 25216
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 207457
На замовлення, 1-3 дні
Forte BG2055 3139 грн
Код товару: 176343
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →