Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники SoundPEATS TrueWings black

Код товару: 208795
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: SoundPEATS
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники SoundPEATS TrueWings black

Тип навушників
Вакуумні
Діапазон частот навушників
20 Гц – 20000 Гц
Вага
5,4 г одного навушника

Ціна: 2193 грн
шт

Опис товару Навушники SoundPEATS TrueWings black

 Бездротові Навушники SoundPEATS TrueWings це відмінний варіант навушників з вушними гачками, сенсорним керуванням та вологозахистом класу IPX7, ідеальний варіант для спорту. Гачки обертаються навколо верхньої та задньої частини вуха, що забезпечує додатковий рівень безпеки у разі випадання навушників із вушного каналу. Проте це навряд чи станеться. Стандартні амбушюри середнього розміру встановлені за замовчуванням виробником, але в комплект входять маленькі і великі амбушюри. ДИЗАЙН На лицьовій частині навушників SoundPEATS TrueWings розташована буква S, вона має глянсове покриття, це стильно та контрасно виділяє логотип на самому корпусі з матового пластику. Ці кнопки мають безліч функцій,включаючи регулювання гучності, пропуск доріжки, а також відповідь та завершення телефонних дзвінків. Існує також кілька додаткових функцій, про які ми поговоримо пізніше. Конструкція міцна, виготовлена ​​з полікарбонату з невибагливим матовим покриттям. Вушні гачки прогумовані, що дозволяє їм згинатися, щоб відповідати унікальній індивідуальній формі ваших вух. Навушники TrueWings мають ступінь захисту від вологи IPX7. Це означає, що вам не доведеться турбуватися про поті чи дощі, навіть можна прийняти душ у навушниках. БАТАРЕЯ ТА ЗАРЯДНИЙ КЕЙС Як і більшість бездротових навушників, Soundpeats TrueWings поставляється з кейсом для заряджання. Він має компактну довгасту конструкцію з пружнимшарніром, що легко закривається. Він має розміри 3,29 х 2,65 х 1,73 дюйми, досить маленький, щоб поміститися в кишеню. Усередині є два литі зарядні отвори для навушників. Між зарядними отворами розташовані чотири світлодіодні ліхтарі, вертикально в ряд. Вони показують рівень заряду батареї. Зарядний порт USB Type-C розташований на задній стороні під шарніром. Самі вкладки TrueWings будуть працювати протягом 4 годин без підзарядки. Як завжди буває з бездротовими навушниками, це рейтинг виробника. Так як вони перевіряють свої навушники на малій гучності, ваш час може відрізнятися. Тим не менш, навіть при повній гучності ви можете користуватися ними щонайменше 3 години. Цього більш ніж достатньо длябільшість людей. Крім того, у вас є кейс, з ним можна зарядити навушники ще 4 з половиною рази. Це збільшує їхню номінальну продуктивність до 22 годин. Навіть якщо ви використовуєте їх на повну гучність, ви можете розраховувати на 16 годин автономної роботи, погодьтеся, це непогано. ЗВ'ЯЗОК У навушниках Soundpeats TrueWings використовується протокол Bluetooth 5.0. Це остання версія протоколу, яка підтримує максимально стабільне з'єднання. Це також дозволяє відтворювати звук із високою швидкістю передачі, що гідно оцінять любителі музики. Загальний діапазон сигналу обмежений 33 футами 10 метрів, але цього має бути достатньо більшості завдань. Навіть якщо ви захочете вимкнути телефон, щобвиконувати роботу вдома, ви зможете вільно переміщатися.

Навушники SoundPEATS TrueWings black Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники SoundPEATS TrueWings black в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники SoundPEATS TrueWings black в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники SoundPEATS TrueWings black

Тип Навушники
Тип дизайну Вакуумні
Метод з'єднання Бездротові
Версія Bluetooth 5.0
Тип кріплення За вухом
Дизайн випромінювача Динамічний
Забарвлення Чорний

* Технічні характеристики Навушники SoundPEATS TrueWings black можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники SoundPEATS TrueWings black

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на SoundPEATS TrueWings black

Код товару: 195831
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 289861
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 233390
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →