Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники Sony WH-CH710N Blue

Код товару: 199635
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Sony
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники Sony WH-CH710N Blue

Навушники з мікрофоном • спосіб підключення: бездротовий • конструкція: повнорозмірні • акустичне оформлення: закриті • випромінювач: динамічний • довжина шнура: 1,2 м.

Ціна: 5117 грн
шт

Опис товару Навушники Sony WH-CH710N Blue

   Ідеальний звук без переривань та зайвих шумів Бездротові навушники з шумопоглинанням WH-CH710N забезпечують якісне прослуховування без зовнішніх перешкод, незалежно від обстановки. Вони оснащені двома спеціальними датчиками та режимом навколишнього звуку, які дозволяють блокувати зовнішні шуми. А завдяки заряду на 35 годин можна слухати улюблену музику весь день безперервно. Навушники з придушенням зовнішнього шуму Під час тривалого перельоту або звичайної поїздки на роботу функція інтелектуального шумоподавлення (AINC) постійно аналізує зовнішні звуки та автоматично вибирає найбільш ефективний режим шумоподавлення залежно від навколишнього оточення. Повний контроль над шумом за допомогоюдвох датчиків Навушники WH-CH710N оснащені двома мікрофонами, які забезпечують передачу аудіопотоку в обох напрямках, дозволяючи чіткіше вловлювати навколишні звуки та блокувати їх, чи то шумна вулиця, чи гучні розмови в офісі. Налаштуйте звук за своїм смаком З увімкненим режимом навколишнього звуку ви можете повністю контролювати прослуховування, а саме: слухати не лише музику, а й розрізняти зовнішні звуки, наприклад сигнали автомобілів або оголошення про зупинку в автобусі. Музика завжди з вами завдяки швидкій зарядці Вбудований літій-іонний акумулятор дозволяє слухати музику протягом 35 годин після однієї зарядки. А завдяки швидкій 10-хвилинній зарядці навушники подарують вам ще 60хвилин прослуховування. Стильний та елегантний дизайн Навушники WH-CH710N виглядають так само добре, як і звучать. Їхній витончений дизайн із закругленими формами ідеально доповнить ваш стиль. Ідеальне захоплення За допомогою металевої стяжки можна легко відрегулювати розташування навушників, щоб забезпечити ще більший комфорт під час прослуховування. Зручні навушники для щоденного використання М'які овальні накладки дозволяють слухати улюблену музику та дивитися фільми та телепередачі цілий день. Дизайн із поворотними чашами для зручного перенесення Завдяки поворотним чашам навушники WH-CH710N легко та безпечно перевозити у сумці чи валізі. Чіткий звук завдяки 30-міліметровим динамікам Легкі та зручні навушникиоснащені новими 30-міліметровими динаміками, які передають чіткий звук та забезпечують широкий діапазон частот, від низьких нот до високих. Функція hands-free та голосове керування Одним натисканням кнопки можна запустити голосовий помічник на смартфоні, щоб дізнатися маршрут, відтворити музику або зв'язатися з людьми зі списку контактів. Дзвінки в режимі hands-free Проста функція hands-free дозволяє не тримати біля вуха телефон: достатньо лише відповісти на дзвінок у навушниках WH-CH710N, і ваш співрозмовник чутиме вас чітко і ясно.

Навушники Sony WH-CH710N Blue Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники Sony WH-CH710N Blue в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники Sony WH-CH710N Blue в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники Sony WH-CH710N Blue

Тип Навушники
Тип дизайну Повнорозмірні
Метод з'єднання Бездротові
Версія Bluetooth Bluetooth 5.0
Тип акустичної конструкції закриті
Тип кріплення оголов'я
Дизайн випромінювача динамічні
Додатково 35 год у режимі прослуховування музики на середній гучності
Забарвлення Блакитний

* Технічні характеристики Навушники Sony WH-CH710N Blue можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники Sony WH-CH710N Blue

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Sony WH-CH710N Blue

Код товару: 346925
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 144577
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 340070
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →