Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Колонка Sony SRS-XB23 Red (SRSXB23R)

Код товару: 263168
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Sony
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Колонки Колонка Sony SRS-XB23 Red (SRSXB23R)

Компактна, легка та зручна для перенесення колонка SRS-XB23 ідеально поміщається в кишеню рюкзака або підстаканник похідного крісла. Зручний кистьовий ремінець Завдяки зручному ремінцю SRS-XB23 можна повісити на гілку дерева поруч із наметом під час недільного походу на природу.

Ціна: 3913 грн
шт

Опис товару Колонка Sony SRS-XB23 Red (SRSXB23R)

З технологією EXTRA BASS вечірку можна влаштувати будь-де. Подвійні пасивні випромінювачі посилюють низькі частоти, підвищуючи потужність басів широкосмугових динаміків. А куди ви поїдете зі своєю колонкою? Якщо ви збираєтеся в похід з друзями або просто відпочити в парку, обов'язково візьміть SRS-XB23 - акустична система скрасить ваше дозвілля і не займе багато місця в сумці. Компактні розміри Компактна, легка та зручна для перенесення колонка SRS-XB23 ідеально поміщається в кишеню рюкзака або підстаканник похідного крісла. Зручний кистьовий ремінець Завдяки зручному ремінцю SRS-XB23 можна повісити на гілку дерева поруч із наметом під час недільного походу на природу. Динамік X-BalancedSpeaker Unit Динамік X-Balanced Speaker Unit від Sony забезпечує неймовірні враження від прослуховування. Він підвищує якість звуку та звуковий тиск, що дозволяє передавати більш насичені та глибші баси. У чому особливості динаміка X-Balanced Speaker Unit? На відміну від круглої діафрагми у традиційних конструкціях, у динаміці X-Balanced Speaker Unit, який встановлений на модель SRS-XB23, використовується дифузор майже прямокутної форми. Збільшений звуковий тиск і менше спотворень Прямокутна форма збільшує площу дифузора і підвищує звуковий тиск, що дозволяє передавати насиченіші баси і пригнічувати вібрації динаміка, зберігаючи стабільний тиск і зменшуючи спотворення. Покращена чіткість та широказвукова сцена Асиметричний дизайн та оптимізований баланс ваги акустичної системи покращують чіткість звучання та розширюють звукову сцену. Укріплений слюдою дифузор пористого типу (Mica Reinforced Cellular, MRC) із захисним ковпачком Міцний та легкий MRC-дифузор із пилезахисним ковпачком сприяє покращенню якості звуку. Бічні пасивні випромінювачі Ми оптимізували розташування бічних пасивних випромінювачів, щоб забезпечити чітке звучання басів.

Колонка Sony SRS-XB23 Red (SRSXB23R) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Колонка Sony SRS-XB23 Red (SRSXB23R) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Колонки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Колонки и купити Колонка Sony SRS-XB23 Red (SRSXB23R) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Колонка Sony SRS-XB23 Red (SRSXB23R)

Тип Акустика портативна
Кількість каналів 2
Влада 3 Вт
З'єднання Бездротове
Встановлення без встановлення
Інтерфейси Bluetooth
З'єднувачі кабель USB
Підсилювач є
Обладнання LDAC, вологостійкий корпус
Bluetooth
Матеріал стовпців Пластик
Матеріал сабвуфера Пластик
Забарвлення червоний

* Технічні характеристики Колонка Sony SRS-XB23 Red (SRSXB23R) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Колонка Sony SRS-XB23 Red (SRSXB23R)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Sony SRS-XB23 Red (SRSXB23R)

Код товару: 302082
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 231432
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 233342
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →