Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

SONY PS4 Dualshock 4 V2 Red

Код товару: 104289
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Sony
  • Гарантія: 3 месяца
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Правила та джойстики SONY PS4 Dualshock 4 V2 Red

Виробник
SONY
Модель
PS4 Dualshock 4 V2 Red
Артикул
PS4 Dualshock 4 V2 Red
Вібрація
Вбудований вібромотор
Кількість кнопок
12

Ціна: 3053 грн
шт

Опис товару SONY PS4 Dualshock 4 V2 Red

 Візьміть управління в іграх нового покоління в свої руки за допомогою неймовірно точного оновленого бездротового контролера Sony PS4 Dualshock 4 V2. Завдяки зміненій сенсорній панелі з індикатором кольору світлової панелі, цей стильний матовий контролер подарує вам найзручніші та інтуїтивно зрозумілі способи гри – контролер доступний у багатьох кольорах, що підходять під будь-який стиль гри.
Кнопка SHARE 
Записуйте та публікуйте свої найкращі ігрові моменти одним натисканням. Завантажуйте ігрові відеоролики та скріншоти в мережу безпосередньо з PS4 або ведіть трансляції ваших ігор. Усе це заважає ігровому прогресу.
Сенсорна панель
Насолоджуйтесь ще більшеточним керуванням завдяки вбудованій сенсорній панелі, на якій відображається колір вашої світлової панелі.
Світлова панель 
Дізнайтеся свої ігри краще завдяки вбудованій світловій панелі, яка горить різними кольорами в залежності від того, що відбувається на екрані, - тепер її колір відображається на сенсорній панелі.
Датчики руху 
Грайте по-новому з вбудованим чутливим акселерометром і гіроскопом для виявлення руху, нахилу і повороту бездротового контролера DUALSHOCK.

SONY PS4 Dualshock 4 V2 Red Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити SONY PS4 Dualshock 4 V2 Red в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Правила та джойстики купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Правила та джойстики и купити SONY PS4 Dualshock 4 V2 Red в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару SONY PS4 Dualshock 4 V2 Red

Тип Sony PlayStation 4
Ергономіка Вбудований вібромотор

* Технічні характеристики SONY PS4 Dualshock 4 V2 Red можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - SONY PS4 Dualshock 4 V2 Red

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на SONY PS4 Dualshock 4 V2 Red

Код товару: 307654
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 317092
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 320576
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →