Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Фотоапарат Sony Cybershot DSC-H300 Black

Код товару: 84443
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Sony
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Фотоапарати Фотоапарат Sony Cybershot DSC-H300 Black

Матриця 1/2.3", 20.1 Мп / Зум: 35x (оптичний), до 280x (цифровий) / підтримка карт пам'яті MS Duo/MS Pro Duo 3.0" / HD-відео / живлення від батареї АА / 127.5 x 89 x 91.7 мм, 590 г / чорний

Ціна: 12298 грн
шт

Опис товару Фотоапарат Sony Cybershot DSC-H300 Black

 Sony DSC-H300 — цифрова компактна фотокамера.

Суперзумування без зміни об'єктива

20.1 мегапікселя, 35-кратний оптичний зум, HD, функція Intelligent AUTO, РК-екран 7.5 см (3.0") з функцією спецефектів (Picture Effects)

  • Робіть великі плани за допомогою потужного зум-об'єктива
  • Знімайте фотографії та HD-відео з роздільною здатністю 20.1 мегапікселів
  • Знімайте як професіонал за допомогою елементів керування камерою як на цифровій дзеркалці

 

Суперзум та серйозний корпус

 

Знімайте як професіонал: ця проста у використанні камера з безліччю функцій зручно сидить в руці завдяки корпусу як у цифрових дзеркалок. Від ландшафтів до ефектних крупних диких планів.тварин під час сафарі: за допомогою цієї камери ви зможете легко знімати практично будь-які сюжети завдяки 26-кратному оптичному зуму.

Один об'єктив, численні можливості
Немає необхідності довго розбиратися зі знімними об'єктивами, коли ви знаходитесь на природі або на пляжі: потужний об'єктив у 35x оптичним зумом упорається з будь-яким фотозавданням. Знімайте ширококутні панорамні пейзажі або наближайте телезум для зйомки тварин або птахів.

Професійний підхід до справи
Нехай ваша апаратура говорить голосніше за будь-які слова. Тривалі фотозйомки будуть вам під силу завдяки компактному корпусу фотокамери DSLR-типу, яка легко вміщається в руці. Усі елементиуправління розташовані зручно та звично, як у будь-якій фотокамері DSLR.

Не треба думати та ворожити
Розмірковуєте, які краще підібрати налаштування? Про це подбає ваша фотокамера. Від макрозйомки до портретів у приглушеному світлі фотокамера сама виконує оптимальні налаштування для вашої зручності. Вона навіть визначає та компенсує рух об'єкта в кадрі, підвищуючи його різкість у будь-якому сюжеті.

Освітіть все навколо
Спалах фотокамери не завжди справляється, якщо об'єкт зйомки знаходиться занадто далеко. Посилений спалах висвітлює об'єкти в кадрі та підвищує чутливість, коли світла недостатньо. Загальні плани та портретні знімки, зроблені на вечірках, більше ніколи не будуть темними татьмяними.

Панорамний знімок одним рухом
Знімайте панорамні пейзажі та міські сюжети одним рухом. Просто натисніть і проведіть камеру з боку в сторону (або зверху вниз). Камера автоматично склеює серійні кадри, щоб створити єдиний панорамний знімок.

Фотоапарат Sony Cybershot DSC-H300 Black Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Фотоапарат Sony Cybershot DSC-H300 Black в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Фотоапарати купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Фотоапарати и купити Фотоапарат Sony Cybershot DSC-H300 Black в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Фотоапарат Sony Cybershot DSC-H300 Black

Тип фотоапарата Недорогий
Загальна кількість пікселів 20.1 Мп
Розмір матриці 1/2.3"
Тип матриці Super HAD CCD
Баланс білого Автоматичний, Денне світло, Хмарно, Люмінесцентне освітлення1, Люмінесцентне освітлення2, Люмінесцентне освітлення3, Світло лампи розжарювання, Спалах, Одне натискання, Одне натискання задано
Спалах Режим спалаху:
Авто / зі спалахом / повільна синхронізація / без спалаху
Корекція червоних очей:
Авто / вкл. / Вимк.
Граничні відстані використання спалаху (м):
Авто ISO: Приблизно від 0.4 до 6.8 м (у ширококутному положенні) / приблизно від 1.5 до 3.6 м (у телеположенні), ISO3200: приблизно до 13.7 м (у ширококутному положенні) / приблизно 7.2 м (у телеположенні)
Наявність об'єктива Фокусна відстань: f = 4.5 - 157.5 мм (27.2 - 954 мм у 35-мм еквіваленті)
Світлосила: F/3.0 - 5.9
Фокусування iAuto: AF (у ширококутному положенні: приблизно від 1 см до нескінченності, у телеположенні: приблизно від 150 см до нескінченності / програмний автоматичний режим: AF (у ширококутному положенні: приблизно від 1 см до нескінченності, у телеположенні: приблизно від 150 см до нескінченності) нескінченності)
Тип карт пам'яті Memory Stick Duo
Memory Stick Micro (M2)
Memory Stick Pro Duo
Memory Stick Pro Duo HS
Memory Stick Pro-HG Duo
microSD/microSDHC
SD/SDHC
Формати зображення JPEG
Інтерфейси Зв'язок із комп'ютером
USB 2.0
Формат акумулятора 4 х елементи типу AA (входять до комплекту постачання)
Запис відео HD (1280x720)
Розмір Ширина
127.5 мм
Глибина
91.7 мм
Висота
89 мм
Вага 590

* Технічні характеристики Фотоапарат Sony Cybershot DSC-H300 Black можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Фотоапарат Sony Cybershot DSC-H300 Black

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Sony Cybershot DSC-H300 Black

Код товару: 126577
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 313689
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 313743
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →