Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Фотоапарат Sony Alpha A7R IVA Body

Код товару: 325878
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Sony
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Фотоапарати Фотоапарат Sony Alpha A7R IVA Body

Фотоапарат Sony Alpha A7R IVA Body - повнокадрова бездзеркальна камера, яка дозволяє досягти найвищих результатів, яких раніше очікували лише від середньоформатних камер, та покращити продуктивність.

Ціна: 139535 грн
шт

Опис товару Фотоапарат Sony Alpha A7R IVA Body

Фотоапарат Sony Alpha A7R IVA Body - повнокадрова бездзеркальна камера, яка дозволяє досягти найвищих результатів, яких раніше очікували тільки від середньоформатних камер, та покращити продуктивність.
 
Ще одне досягнення
Повнокадрова бездзеркальна камера α7R IV від Sony відкриває небачений простір для творчості, забезпечуючи першокласну якість зображення. Ця компактна надійна модель швидко обробляє дані та має розширені можливості з'єднання для більш продуктивної зйомки.
 
Надзвичайно чітке та якісне зображення
Повнокадрова CMOS-матриця Exmor R 61,0 Мп і процесор BIONZ X забезпечують зображення з високою роздільною здатністюта деталізацією, з відмінною градацією відтінків та низьким рівнем шумів. З камерою α7R IV професійні фотографи можуть знімати текстури і точно передавати атмосферу кожної сцени.
 
Найшвидша серійна зйомка у своєму класі
Забезпечуючи відмінну роздільну здатність, камера α7R IV робить зйомку з механічним затвором зі швидкістю 10 кадр./с (до 8 кадр./с у режимі серійної зйомки з відтворенням зображень у видошукачі). Ви можете знімати, наприклад, диких тварин у русі, з високою деталізацією, доступною лише за роздільної здатності 61.0 Мп.
 
Роздільна здатність 26.2 Мп після обрізки до розміру APS-C
Навіть якщо обрізати повнокадрове зображення до розміру APS-C,збережеться дозвіл близько 26.2 Мп. На камеру α7R IV можна робити повнокадрові знімки з роздільною здатністю 61.0 Мп. Це, наприклад, зручно під час фотографування птахів, коли обрізка необхідна для збільшення відзнятих зображень.
 
Відстеження в реальному часі на основі ІІ
Функцію відстеження в реальному часі на основі штучного інтелекту вдосконалено. Просто виберіть об'єкт, натисніть кнопку спуску затвора наполовину, а камера почне невідривно стежити за ним. Завдяки функції Face/Eye Priority in AF (Пріоритет обличчя або очей при автофокусуванні) камера α7R IV бездоганно перемикається з обличчя на очі, якщо об'єкт - це людина.
 
Автофокусування на очах у реальномучасу: портрети
Автофокусування на очах у реальному часі – це новий рівень портретної зйомки. Ця технологія на основі штучного інтелекту миттєво та точно розпізнає очі та відстежує їх, забезпечуючи чітке фокусування на обличчі об'єкта, навіть якщо він швидко рухається. Тому буде легше зосередитись на композиції.
 
Ефективніший робочий процес
α7R IV забезпечує різні варіанти дистанційного керування з комп'ютера та передачі даних, зокрема через Wi-Fi з діапазоном частот 5 ГГц. Відчуйте ширші можливості та зручність дистанційної зйомки та резервного копіювання.

Фотоапарат Sony Alpha A7R IVA Body Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Фотоапарат Sony Alpha A7R IVA Body в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Фотоапарати купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Фотоапарати и купити Фотоапарат Sony Alpha A7R IVA Body в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Фотоапарат Sony Alpha A7R IVA Body

Тип фотоапарата Беззеркальный
Продвинутый
Загальна кількість пікселів 61
Розмір матриці 35.7 x 23.8 мм
Максимальна роздільна здатність 9504 x 6336
Тип матриці CMOS
Чутливість Авто, 100-32000 (расширяется ISO 50-102400)
Баланс білого Авто/дневной свет/тень/облачно/лампы накаливания/люминесцентное освещение (теплый белый /холодный белый/дневной белый свет/дневной свет)/вспышка/ под водой/цветовая температура (2500–9900 K) и цветной фильтр от (G7 до M7 (57 шагов), от A7 до B7 (29 шагов))/пользовательская настройка
Спалах Системная вспышка Sony
Стабілізатор зображення Стабилизация сдвигом матрицы
Швидкість зйомки 10 кадров/сек
Наявність об'єктива Сменный объектив: Sony E-mount
Видошукач Электронный
Витримка 1/8000 - 30
Фокусування Быстрая гибридная автофокусировка (фазовая АФ/контрастная АФ)
Тип карт пам'яті 2 x SD (SDHC, SDXC)
Формати зображення JPEG, RAW
Інтерфейси 3.5 mini-jack
micro-HDMI
Micro USB
USB Type-C
WI-Fi
Bluetooth
NFC
Формат акумулятора Li-Ion аккумулятор (модель NP-FZ100)
Запис відео 3840x2160 (30fps)
Формат запису відео AVCHD, XAVC S
Запис звуку Встроенный микрофон
Додаткові можливості Специальное защитное покрытие на оптическом фильтре и механизме стабилизации изображения
Зарядное устройство
Поворотный дисплей
Сенсорный дисплей
Пыле-, влаго-, ударозащита
Розмір Размеры (ВхШхГ), мм: 96.4 х 128.9 х 77.5
Вага 665 г

* Технічні характеристики Фотоапарат Sony Alpha A7R IVA Body можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Фотоапарат Sony Alpha A7R IVA Body

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Sony Alpha A7R IVA Body

Код товару: 345402
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 298097
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 368016
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →