Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Фотоапарат Sony Alpha A7R IV body

Код товару: 345404
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Sony
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Фотоапарати Фотоапарат Sony Alpha A7R IV body

Отримайте більше творчої свободи завдяки незрівнянній якості зображення та швидкості обробки. Камери серії α7R мають розширені можливості підключення, а також забезпечують стабільну роботу навіть у жорстких умовах, звичних для професійних фотографів.

Ціна: 139535 грн
шт

Опис товару Фотоапарат Sony Alpha A7R IV body

 Неймовірні відтінки

Повнокадрова CMOS-матриця Exmor R на 61.0 МП та процесор зображень BIONZ X забезпечують неперевершену роздільну здатність, точну градацію та низький рівень шуму, піднімаючи деталізацію на новий рівень, що оцінять фотографи. Завдяки цьому α7R IV фіксує настрій кожної сцени та текстуру предметів.
 
Повнокадрова CMOS-матриця 61 МП з підсвічуванням
Нова CMOS-матриця Exmor R має безпрецедентно високу роздільну здатність. Тилове підсвічування забезпечує високу чутливість та низький рівень шуму при надзвичайно високій кількості пікселів.
 
Новий процесор зображень
Процесор зображень BIONZ X працює у тандемі з препроцесором LSI, щобзабезпечити максимальну продуктивність матриці високої роздільної здатності та динамічний діапазон до 15 стопів.
 
Широкий стандартний діапазон ISO 100–32000
Незважаючи на високу кількість пікселів, α7R IV забезпечує найвищу стандартну чутливість ISO 320004 та знижує рівень шуму в діапазоні низької та середньої чутливості, гарантуючи високу якість зображення.
 
Інтегрований 5-осьовий стабілізатор зображення
Ми оптимізували 5-осьовий стабілізатор зображення, щоб підвищити продуктивність матриці з роздільною здатністю 61.0 МП. Це зменшує витримку на близько 5.5 ступені та дозволяє отримувати зображення високої якості при зйомці зрук.
 
Зйомка в абсолютній тиші
Безшумна зйомка не тільки дає перевагу там, де потрібно працювати тихо, а й дозволяє уникнути вібрації, через яку виходять розмиті кадри. Затвор камери α7R IV не викликає вібрацій, тому вдається зробити ще якісніші фото.
 
Механізм зниження розмитості
Щоб зображення у високій роздільній здатності, яке пропонує α7R IV, виглядали добре, необхідно придушити навіть найменші вібрації. Для цього Sony переробили затвор, встановивши амортизаційні гвинти, які поглинають поштовхи. Поліпшений алгоритм стабілізації зображення знижує розмиття та забезпечує найвищу деталізацію.
 
Віддаленийспуск затвора без тремтіння камери
За допомогою бездротового пульта дистанційного керування (RMT-P1BT) можна керувати камерою віддалено, що дозволяє робити чудові знімки без тремтіння камери, викликаного натисканням затвора, і повною мірою зберегти високу роздільну здатність матриці.
 
UXGA OLED Tru-Finder з 5.76 млн крапок
Цей електронний видошукач з роздільною здатністю 5760000 точок відрізняється неймовірною деталізацією і в 1,6 рази більшою роздільною здатністю, ніж у α7R III. Якщо вибрати режим високої якості, ви отримаєте точні та реалістичні матеріали без муару та ступінчастості. При частоті 120/100 кадрів/с6 можна легко відстежувати об'єкти, що рухаються.

Фотоапарат Sony Alpha A7R IV body Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Фотоапарат Sony Alpha A7R IV body в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Фотоапарати купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Фотоапарати и купити Фотоапарат Sony Alpha A7R IV body в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Фотоапарат Sony Alpha A7R IV body

Розмір матриці
35.7x23.8 мм
Максимальна роздільна здатність
9504x6336
Тип матриці
CMOS
Чутливість
авто, 100-32000 (расширяется ISO 50-102400)
Баланс білого Авто, 12 предустановок, ручной
Стабілізатор зображення Сдвиг матрицы
Наявність об'єктива Sony E
Видошукач Электронный (1,3 см, с цветным экраном UXGA OLED, 5760000 точек)
Тип карт пам'яті 2 x SD (SDHC, SDXC)
Формати зображення JPEG, JPEG, RAW, RAW
Інтерфейси
3.5 mini-jack, USB, USB 3.1, Micro HDMI, стерео 3,5 мм, micro HDMI
Формат акумулятора Li-Ion аккумулятор
Запис відео 4K (3840x2160)
Формат запису відео
AVCHD, XAVC S и AVCHD 2.0
Додаткові можливості LCD-экран
7.5см, 1440000, сенсорный
Розмір 128.9x96.4x77.5 мм
Вага
665 г

* Технічні характеристики Фотоапарат Sony Alpha A7R IV body можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Фотоапарат Sony Alpha A7R IV body

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Фотоапарат Sony Alpha A7R IV body

Код товару: 345402
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 298097
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 368016
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →