Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Фотоапарат Sony Alpha A6400 Black

Код товару: 336967
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Sony
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Фотоапарати Фотоапарат Sony Alpha A6400 Black

Фотоапарат Sony Alpha A6400 Black - компактний просунутий фотоапарта, який має високу продуктивність та оснащений функціями, як у повнокадрових моделей. Знімайте фотографії та відео, робіть креативні композиції та селфі – картинка завжди буде відмінної якості.

Ціна: 42570 грн
шт

Опис товару Фотоапарат Sony Alpha A6400 Black

Фотоапарат Sony Alpha A6400 Black - компактний просунутий фотоапарат, який має високу продуктивність та оснащений функціями, як у повнокадрових моделей. Знімайте фотографії та відео, робіть креативні композиції та селфі – картинка завжди буде відмінної якості.
 
Широкі можливості для реалізації творчого потенціалу
Завдяки високій продуктивності та таким сучасним функціям, як автофокусування по очах на основі механізму штучного інтелекту, високоточного відстеження в реальному часі, високошвидкісної серійної зйомки та запису відео як 4K HDR (HLG)1 2 ви неодмінно зможете проявити свої здібності. /div>
 
Точна АФ ​​для відміннихзнімків об'єктів у русі
Інноваційна система автофокусування камери швидко та точно виявляє об'єкт та відстежує його переміщення, зберігаючи чіткий фокус.
 
425 точок фазової АФ
Область фокусування з щільно розставленими точками займає близько 84% площі зображення, що покращує відстеження об'єкта.
 
Швидкість автофокусування 0,02 с3
Система швидкого гібридного автофокусування камери поєднує кращі можливості фазового та контрастного автофокусування.
 
Можливість безперервного відстеження
Коли об'єкт рухається, точки автофокусування розташовуються щільно навколо нього для точного відстеження.
 
Серійназйомка з АФ/АЕ із частотою до 11 кадрів/с
Швидкий внутрішній процесор зображень і високоємна буферна пам'ять дозволяють знімати з частотою 11 кадрів/с для подальшого перегляду або 8 кадрів/с4 для перегляду в реальному часі з мінімальною затримкою, отримуючи 116 знімків у форматі JPEG (стандарт) або 46 знімків форматі RAW за одну серію5.
 
Тиха серійна зйомка з частотою до 8 кадрів/с
Якщо під час зйомки потрібна абсолютна тиша, наприклад на виступі, широкі можливості цієї камери будуть дуже доречними: безшумний затвор дозволяє знімати на швидкості до 8 кадрів/с6 з використанням АФ/АЕ з відстеженням (навіть у режимі AF-C), АФ по очах та відстеження в реальномучасу.
 
Розумне відстеження об'єкта
Нова технологія розпізнавання об'єктів на основі механізму штучного інтелекту обробляє велику кількість даних, щоб визначати і відстежувати навіть об'єкти, що швидко рухаються.
 
Точне розпізнавання та відстеження по очах
Удосконалена технологія автофокусування по очах точно розпізнає обличчя людей і фокусується саме на очах. Не потрібно встановлювати жодних спеціальних налаштувань - достатньо натиснути кнопку затвора.
 
Стабільне фокусування по очах
У режимі AF-C автофокусування по очах у реальному часі стабільно фіксує об'єкт, що рухається, навіть якщо частина його обличчяне видно, обличчя підсвічене ззаду або об'єкт дивиться вниз.
 
Виберіть ліве або праве око об'єкта
В меню можна заздалегідь вибрати режим фокусування: на лівому чи правому оці або автоматично. Це дозволить не відволікатися на налаштування та зосередитись на композиції. Режими призначаються спеціальним кнопкам для швидкого перемикання під час зйомки.
 
Стабільний фокус під час відстеження в реальному часі
Під час спортивних заходів та в інших умовах, коли об'єкти швидко переміщуються, можливість відстеження зі стабільним фокусом відіграє важливу роль для зйомки цінних кадрів.
 
Новий алгоритм розпізнавання відстежує рухоміоб'єкти
Новий алгоритм розпізнавання обробляє просторові дані про колір, відстань до об'єкта (глибина), режим (яскравість), а також дані про обличчя та очі на високій швидкості в реальному часі.
 
Плавний перехід від тіла до обличчя та відстеження по очах
При зйомці людини в русі, яка знаходиться на великій відстані, система стеження вловлює все тіло, а область фокусування плавно переміщається між обличчям та очима в залежності від стану об'єкта.
 
Сенсорне відстеження
Виберіть у меню функцію Touch Tracking та вказуйте розташування об'єкта, торкнувшись області на екрані. Після цього камера автоматично відстежуватиме об'єкт.Функцію можна використовувати для зйомки фотографій та відео.
 
Красиві та неймовірно деталізовані фотографії
Завдяки великій матриці та новітньому процесору зображень ваші повсякденні знімки будуть чіткими та з природними кольорами навіть в умовах низького освітлення.
 
Матриця 24,2 МП та вдосконалений процесор зображень
Матриця APS-C містить мідну проводку та покращену схему обробки сигналу, що сприяє покращеному захопленню світла. Разом із процесором зображень ці компоненти забезпечують відмінну роздільну здатність та більш природну передачу текстури.
 
Чіткіші зображення навіть при тьмяному світлі
Завдякипосиленому придушенню шуму якість зображення значно краща навіть в умовах низького освітлення, де потрібна зйомка з високою чутливістю. Вихідна чутливість збільшена до ISO 32000 для відео та до ISO 102400 для фотографій. Придушення шуму особливо ефективно в діапазоні середньої та високої чутливості, що часто використовується.
 
Зображення, які відповідають дійсності
Алгоритми обробки зображень, успадковані від повнокадрових камер, забезпечують більш реалістичну передачу кольорів, тому відтінки шкіри і кольору рослин виглядають більш природно.
 
Зйомка креативних відео
Камера α6400 пропонує широкі можливості длязйомки креативних відео - від попіксельного зчитування без об'єднання пікселів, що забезпечує запис 4K-відео у високій роздільній здатності, до зйомки в HDR (HLG), параметрів S-Log та S-Gamut, а також уповільненої та прискореної зйомки.
 
Запис високої роздільної здатності 4K
Запис у форматі Super 35 та передача приблизно в 2,4 рази більшої кількості інформації дає можливість знімати 4K-відео (QFHD: 3840 x 2160) з неймовірно якісною картинкою.
 
Зйомка для створення відеороликів
У цій камері доступна нещодавно представлена ​​функція інтервальної зйомки, яка є серійною зйомкою з паузою 1–60 з між знімками. Такі матеріали можна використовувати для створеннявідеороликів13 на ПК з використанням функції Viewer у програмі Imaging EdgeTM.
 
Корисні функції для відеоблогів
Завдяки РК-екрану з кутом повороту 180 градусів знімати матеріали для відеоблогів дуже зручно. Крім роз'єму для зовнішнього мікрофона, можна використовувати додатковий адаптер XLR (придбано окремо), щоб застосовувати мікрофони професійного рівня для кращої якості звуку.
 
Корисні функції для зйомки відео
Камера підтримує уповільнену (5 разів) та прискорену (60 разів) зйомку11 без подальшої обробки на ПК. Крім того, можна знімати відео у Full HD із частотою 120 кадрів/с та створювати високоякісні матеріали із уповільненням на етапіпоствиробництва. Запис проксі-відео спрощує редагування та попередній перегляд, а функція Photo Capture дозволяє отримувати знімки із записів.
 
ЖК-екран високої роздільної здатності зі зручними сенсорними функціями
3-дюймовий РК-екран з кутом повороту 180 градусів не просто передає сцену перед вами, а й дає можливість швидко задіяти цілу низку функцій камери за допомогою різних інтуїтивних параметрів із сенсорним керуванням.
 
Функція Touch Pad для вибору області фокусування
Функція Touch Pad дозволяє плавно переміщати область фокусування під час перегляду на видошукачі. Просто проведіть пальцем по екрану, доки не знайдете потрібну точку.
 
Функції TouchFocus та Touch Shutter
За допомогою функції Touch Focus область фокусування можна легко переміщувати в будь-яке місце (навіть край кадру). Функція Touch Shutter дозволяє одним дотиком вибрати точку фокусування і затворити затвор.
 
Відстеження в реальному часі з Touch Tracking
Завдяки функції Touch Tracking можна одним дотиком активувати відстеження в реальному часі для зйомки фотографій та відео. Камера моментально зафіксує цільовий об'єкт і постійно триматиме його у фокусі.
 
Налаштування камери на власний розсуд
Цілий ряд функцій налаштування, успадкованих від повнокадрових моделей, забезпечує встановлення параметрів керування та зручністькористування.
 
Зручна робота завдяки кнопкам, що настроюються
Усім восьми кнопкам та елементам керування камери можна призначити будь-які з 89 доступних функцій та завдань, причому завдання можна вибирати окремо для зйомки фотографій та відео, а також для режиму відтворення.
 
Використання параметрів My Menu та My Dial
Параметр My Dial дозволяє призначити часто використовувані функції дискового перемикача та диска керування для швидкого доступу під час зйомки. За допомогою параметра My Menu можна зручно реєструвати до 30 різних пунктів меню.
 
Екран візуалізованого налаштування
На екрані налаштувань користувача є ілюстрація робочихкомпоненти камери. По ній можна зрозуміти, якій кнопці або перемикачеві призначаються завдання, а коли ви вибираєте функції меню, то можете переглянути структуру фактичного екрана функцій.
 
Програми Imaging Edge для ПК
Створюйте якісні фото з файлів Sony RAW та ефективно керуйте ними з Imaging Edge для ПК. Використовуйте функцію Remote для контролю зйомки та спостереження за нею в реальному часі на екрані ПК, Viewer - для перегляду та оцінювання зображень, а також вибору великих бібліотек, Edit - для обробки RAW-даних і створення високоякісних знімків.
 
Capture One для Sony
Capture One Express - безкоштовне ПЗ, що дозволяє працювати з даними RAW, а також використовувати потужні інструментидля редагування. Платне програмне забезпечення Capture One Pro включає ще більше інструментів і можливість зйомки безпосередньо на комп'ютер.

Фотоапарат Sony Alpha A6400 Black Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Фотоапарат Sony Alpha A6400 Black в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Фотоапарати купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Фотоапарати и купити Фотоапарат Sony Alpha A6400 Black в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Фотоапарат Sony Alpha A6400 Black

Тип фотоапарата Продвинутый
Загальна кількість пікселів 24.2
Розмір матриці 23.5 x 15.6 мм
Максимальна роздільна здатність 6000 x 4000
Тип матриці CMOS
Чутливість 100-12800 ISO, Auto ISO
Баланс білого Авто, 12 предустановок, ручной
Спалах Встроенная
Стабілізатор зображення Зависит от объектива
Швидкість зйомки 11 кадров/сек
Наявність об'єктива Крепление объектива (байонет): Sony E-mount
Видошукач Электронный
Фокусування Зависит от объектива
Тип карт пам'яті SD (SDHC, SDXC)
Формати зображення JPEG, RAW, RAW
Інтерфейси Micro HDMI
USB 2.0
Аудиовход микрофона
Bluetooth
NFC
Wi-Fi
Формат акумулятора Литий-ионный аккумулятор NP-FW50
Запис відео 4K (3840x2160)
Формат запису відео MPEG-4
Запис звуку Встроенный микрофон
Матеріал корпусу Магниевый сплав
Додаткові можливості Пылезащищенность
Поворотный дисплей
Сенсорный дисплей
Видео HDR
Розмір Размеры (ВхШхГ): 59.7 x 120 x 66.9 см
Вага 404 г

* Технічні характеристики Фотоапарат Sony Alpha A6400 Black можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Фотоапарат Sony Alpha A6400 Black

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Sony Alpha A6400 Black

Код товару: 246632
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 367933
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 367934
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →