Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Фотоапарат SONY Alpha 9 body black (ILCE9.CEC)

Код товару: 156039
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Sony
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Фотоапарати Фотоапарат SONY Alpha 9 body black (ILCE9.CEC)

Матриця 35.6 x 23.8 мм, 24.2 Мп/підтримка карт пам'яті Memory Stick PRO Duo/Stick PRO-HG Duo/SDHC/SDXC/LCD-дисплей 3"/4K-відео/живлення від літій-іонного акумулятора/126.9 x 63. , 673 г

Ціна: 210442 грн
шт

Опис товару Фотоапарат SONY Alpha 9 body black (ILCE9.CEC)

 Вражаюча швидкість фотозйомки

Забезпечуючи швидкість зйомки та продуктивність, недосяжні для механічних пристроїв, революційна матриця від Sony перетворює традиційні механізми камер на пережитки минулого. Крім того, відсутність механічного шуму та вібрації відкриває нові можливості для зйомки.

Початок електронної революції
Інноваційна повнокадрова багатошарова CMOS-матриця з вбудованою пам'яттю
З α9 можна забути про обмеження традиційних дзеркальних камер із механічними системами. α9 - це перша камера2 з високошвидкісною повнокадровою багатошаровою матрицею на 24.2 МП3, яка тимчасово зберігає великий обсяг даних у вбудованій пам'яті, прискорюючичитання у 20 разів4. Поєднання CMOS-матриці та вдосконаленого процесора зображень BIONZ X дарує фотографам справжню цифрову свободу.
[Багатошарова матриця зі зворотним засвіченням та вбудованою пам'яттю]
1. Площа пікселів 2. Вбудована пам'ять 3. Схема високошвидкісного оброблення сигналу 4. Процесор зображень

Високошвидкісний процесор зображень BIONZ X
Процесор зображень BIONZ X більш швидкий у порівнянні з попередньою моделлю і оптимізований для зйомки об'єктів, що швидко рухаються, а також серійної зйомки з частотою до 20 кадрів/с23. Новий алгоритм обробки забезпечує високоякісні деталізовані зображення та мінімізує шуми по всьому діапазону чутливості.

Серійназйомка з частотою 20 кадрів в секунду та відстеження автофокусування/автоекспозиції
Комбінація з революційної високошвидкісної повнокадрової CMOS-матриці Exmor RS і не менш швидкісного процесора BIONZ X дозволяє безперервно вести серійну зйомку до 362 фото з частотою 20 кадрів в секунду, а електронний видошукач з його реалістичним зображенням дає фотографу можливість точно реалізовувати свій художній. >

До 60 розрахунків автофокусування/автоекспозиції за секунду
Матриця розраховує автофокусування та автоекспозицію до 60 разів на секунду під час побудови кадру, майже не перериваючи обчислень навіть при спуску затвора. Завдяки безперервному автофокусуванню та автоекспозиціїкамера здатна швидко, точно і надійно відстежувати навіть об'єкти, що хаотично рухаються. 1. Розрахунки AF/AE 2. 60 разів/с 3. 20 кадрів/с

Регулювання чутливості відстеження АФ
Під час зйомки фотографій можна налаштувати чутливість автофокусу, який слідкує за об'єктами, що переміщуються за межами зони фокусування. Усього доступно 5 позицій. Якщо потрібно фокусуватися на об'єктах різного видалення, вибирайте «5» (максимальна чутливість). Якщо фокус повинен залишатися на одному, головному об'єкті та ігнорувати інші об'єкти, що переміщаються між ним і камерою, вибирайте «1» (найменша чутливість).

Зйомка без затемнення
Завдяки електронному затвору фотограф бачитьмайбутні знімки на екрані видошукача прямо під час роботи, навіть коли увімкнена серійна зйомка. При цьому відображення не переривається через затемнення, характерне для оптичних видошукачів через вертикальний рух дзеркала. Високошвидкісна матриця позбавляє затримок виведення зображення на екран електронного видошукача під час серійної зйомки. Тепер можна не гадати, яким вийде готовий кадр: ви одразу бачите все на власні очі. А. Зйомка без затемнення Б. Зйомка із затемненням

Антидисторсійний затвор
Швидкісна шторка попереджає ефект рухомих темних горизонтальних смуг і забезпечує чудову якість зйомки об'єктів, що швидко рухаються (наприклад, наспортивних заходах). (1) Традиційний електронний затвор (2) Електронний затвор α9.

Тихий спуск затвора зі швидкістю 1/32000 с
Оцініть переваги високошвидкісного тихого немеханічного затвора з цифровим керуванням. Це інноваційне електронне рішення Sony підтримує швидкість до 1/32 000 с, недоступну для механічних систем.

Фокальне фазове автофокусування з 693 точками фокусу
Камера α9 оснащена високощільною фокальною системою автофокусування з 693 точками фазового автофокусу, що покриває близько 93% кадру. Це забезпечує точне, ефективне та стабільне фокусування на будь-яких об'єктах по всій площі зображення.

Фотоапарат SONY Alpha 9 body black (ILCE9.CEC) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Фотоапарат SONY Alpha 9 body black (ILCE9.CEC) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Фотоапарати купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Фотоапарати и купити Фотоапарат SONY Alpha 9 body black (ILCE9.CEC) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Фотоапарат SONY Alpha 9 body black (ILCE9.CEC)

Розмір матриці Повнокадрова (35.6 x 23.8 мм) CMOS-матриця Exmor RS 35 мм
Кількість пікселів: 28.3 Мп
Ефективних пікселів: 24.2 Мп
Максимальна роздільна здатність ЧК (4096х2160)
Чутливість Фотозйомка: Механічний затвор: ISO 100-51200 (з можливістю розширення до ISO 50-204800); авторежим (ISO 100–6400, з вибором верхньої та нижньої межі); електронний затвор: ISO 100–25600 (з можливістю розширення до ISO 50), авторежим (ISO 100–6400, з вибором верхньої та нижньої межі)
Відеозйомка: ISO 100–51200 еквівалент (з можливістю розширення до ISO 102400), авторежим (ISO 100–6400, з вибором верхньої та нижньої межі)
Баланс білого Авто, денне світло, тінь, хмарність, лампа розжарювання, люмінесцентне освітлення (теплий білий, холодний білий, денне біле світло, денне світло), спалах, під водою, колірна температура (2500–9900 К) та колірний фільтр (G7–M7, 57 кроків, A7–B7 (29 кроків), користувальницький
Спалах Режим спалаху: спалах вимк., автоспалах, що заповнює, повільна синхронізація, синхронізація по задній шторці, усунення ефекту червоних очей (вкл./викл. на вибір), бездротова, швидкісна синхронізація
Наявність об'єктива Без об'єктиву
Байонет Sony E
Видошукач Електронний видошукач Quad-VGA OLED 1.3 см (0.5 дюйма), кольоровий
Число точок: 3 686 400 пікселів
Регулювання яскравості (видошукач): Авто/Ручна (5 кроків між -2 та +2)
Керування колірною температурою: Ручна (5 кроків)
Охоплення поля зору: 100%
Збільшення: Прибл. 0.78x (з об'єктивом 50 мм, наведеним на нескінченність, -1м-1)
Діоптрійний коректор: від -4.0 до +3.0 м-1
Відстань до точки огляду: Прибл. 23 мм від окуляра об'єктива, 18.5 мм від рамки окуляра при -1m-1 (за стандартом CIPA)
Вибір част
Фокусування Швидке гібридне автофокусування (фазове/контрастне)
Датчик фокусування: CMOS-матриця Exmor RS
Точка фокусування: Повний кадр, 35 мм: 693 крапки (фазове автофокусування); режим APS-C з об'єктивом FF: 299 пікселів (фазове автофокусування), з об'єктивом APS-C: 221 пікселя (фазове автофокусування) / 25 пікселів (контрастне автофокусування)
Діапазон світлочутливості фокусу: EV-3–EV-20 (при еквіваленті ISO 100 та встановленому об'єктиві зі світлосилою f/2.0)
Режим фокусування: AF-S (Автофокусування)
Тип карт пам'яті SD/SDHC
SDXC
Memory Stick Pro Duo
Memory Stick Pro-HG Duo
Формати зображення JPEG (DCF вер. 2.0, Exif версії 2.31, сумісність із MPF Baseline), RAW (формат Sony ARW 2.3)
Інтерфейси Зв'язок із комп'ютером
MicroUSB
Аудіо та відео вихід
microHDMI, вихід на навушники, вихід на мікрофон
Зарядний пристрій
Зарядний пристрій BC-QZ1 (входить до комплекту постачання)
Формат акумулятора Літій-іонний акумулятор NP-FZ100 (входить до комплекту поставки)
Запис відео ЧК (4096х2160)
Розмір Ширина
126.9 мм
Глибина
95.6 мм
Висота
63 мм
Вага 673

* Технічні характеристики Фотоапарат SONY Alpha 9 body black (ILCE9.CEC) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Фотоапарат SONY Alpha 9 body black (ILCE9.CEC)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на SONY Alpha 9 body black (ILCE9.CEC)

Код товару: 367845
На замовлення, 1-3 дні
Canon EOS R5 C 217580 грн
Код товару: 367846
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 367851
На замовлення, 1-3 дні
Nikon Z9 260150 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →