Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Фотоапарат Sony Alpha 7R Mark 3 body black (ILCE7RM3B.CEC)

Код товару: 146207
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Sony
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Фотоапарати Фотоапарат Sony Alpha 7R Mark 3 body black (ILCE7RM3B.CEC)

КМОП (CMOS), 35.9 х 24.0 мм, 42.4 Mpx, механічна, 3840 x 2160, 25 кадр./с, електронний, 3, Memory Stick PRO Duo , NPFZ100, чорний

Ціна: 135880 грн
шт

Опис товару Фотоапарат Sony Alpha 7R Mark 3 body black (ILCE7RM3B.CEC)

 Камера α7 III від Sony поєднує в собі нову повнокадрову CMOS-матрицю з тиловим підсвічуванням та інші інноваційні технології формування зображення. А висока швидкість відгуку, простота використання та зносостійкість камери дозволяють реалізувати будь-які творчі задуми.

Повна свобода творчості
Відмінна оптика, швидкий відгук та компактний корпус — все це відмінні риси камери α7 III, яка розкриває перед вами широкі творчі можливості та дозволяє якісно сфотографувати незабутні моменти.

Неймовірно реалістичні та деталізовані кадри
Нова повнокадрова матриця з тиловим підсвічуванням та покращена система обробки зображеннязадовольнять будь-які творчі потреби.

Нова матриця та процесор обробки зображення
Безпрецедентна швидкість обробки завдяки новітнім розробкам
Нова версія 24.2 Мп CMOS-сенсора Exmor R має тилове підсвічування та використовується з останнім процесором зображень BIONZ X та препроцесором LSI (лінійний системний інтегратор). Таким чином швидкість зчитування підвищена вдвічі6, а обробки даних — в 1.8 раза.

Повнокадрова матриця з тиловим підсвічуванням
Вища чутливість та швидкість зчитування даних
Повнокадрова 35-міліметрова CMOS-матриця з тиловим підсвічуванням, великою кількістю інтегральних схем та високопровідними мідними провідниками краще захоплюєсвітло, що швидше передає дані, виводить їх на високій швидкості і в той же час мінімізує шум, щоб передати кожну деталь на фото.

Придушення шуму на знімках з високою роздільною здатністю
Поліпшення якості зображення на 1.5 стопа
Стандартний діапазон ISO розширено до 100–51200 (до ISO 50–2048007 для зйомки), а технології передачі деталей та локального придушення шуму гарантують відмінну якість зображення. Завдяки чудовій продуктивності в середньому та високому діапазоні чутливості можна знімати з високим значенням ISO без шуму та спотворень на зображенні.

Плавна градація від темних до світлих тонів
Динамічний діапазон до 15 стопів
Динамічний діапазон близько 15 стопів принизької чутливості досягається за рахунок покращеної CMOS-матриці та процесора обробки зображення, забезпечуючи плавну градацію від темних до світлих відтінків та відкриваючи нові можливості для зйомки.

Точна передача кольору
Точніша кольоропередача без обробки зображення
Ця камера забезпечує значно кращу та природну кольоропередачу. Колір шкіри на портретах, блакитне небо на знімках пейзажів і чіткі відтінки на предметній фотографії виглядають дуже реалістично.

5-осьова стабілізація для більш чітких знімків
Нова система високоточної стабілізації, яка використовує стабілізатор, датчики гіроскопа та алгоритми, дає можливість зменшувати витримку на 5.0сходів і компенсує п'ять типів тремтіння камери під час використання різних об'єктивів.

Вихідний сигнал RAW 14-біт для кращої градації
Процесор обробки зображення BIONZ X та препроцесор LSI (лінійний системний інтегратор) обробляють сигнали як 16-бітні, забезпечуючи більш плавну та природну градацію кольору. Цей процесор також підтримує виведення 14-бітових даних RAW навіть під час безшумної та серійної зйомки.

4D FOCUS: найкраще автофокусування
Завдяки покращеному автофокусуванню за рахунок успадкування та оптимізації характеристик камери α9 модель α7 III здатна виявляти та ефективно відстежувати непередбачувано рухомі об'єкти. Вона ідеально підходить для зйомки динамічних сцен:танців, боксерських поєдинків та диких тварин.

4D FOCUS: неймовірно широка зона охоплення
693. Неймовірна кількість точок фазового автофокусування
693 точки фазового автофокусування, що покривають приблизно 93% площі кадру, та 425 точок контрастного автофокусування з високою щільністю покращують фокус.

4D FOCUS: швидке автофокусування
Подвійна швидкість автофокусування
Гібридна АФ ​​від Sony спрацьовує вдвічі швидше. Вона поєднує фазову АФ у фокальній площині для високої швидкості та ефективності стеження, а також високоточну контрастну АФ, дозволяючи знімати рухомі об'єкти у відмінній якості без розмитості.

4D FOCUS: стабільне стеження
Поліпшене відстеження АФпри зйомці об'єктів, що швидко рухаються
Характеристики АФ, успадковані від моделі α9, є основою вищої точності при серійній зйомці динамічних сцен. Матриця швидше зчитує дані, дозволяючи відстежувати навіть складну динаміку та передбачати раптові рухи, щоб зняти важливі моменти.

Точне автофокусування навіть при яскравості EV-3
Розширені алгоритми АФ підвищують точність автофокусування навіть за низького рівня яскравості EV-3, дозволяючи отримувати якісні знімки при недостатньому освітленні.

Фазова АФ у фокальній площині на об'єктиві з байонетом А
Фазова АФ у фокальній площині (693 крапки) не тільки охоплює широку область та забезпечує швидкийвідгук, але й гарантує високоефективне стеження навіть при використанні об'єктиву з байонетом A, що прикріплений за допомогою адаптера LA-EA3.

АФ по очах — новий підхід до портретної зйомки
Автофокусування по очах у α7 III можна використовувати з режимом AF-C для швидкого та точного виявлення/відстеження очей. Об'єкти, що рухаються, тепер легко утримувати у фокусі, що дозволяє істотно перетворити ваші портретні знімки.

Сенсорне керування фокусуванням
У камері α7 III передбачено сенсорне фокусування та сенсорну панель, які дозволяють легко переміщати точку фокусування у кадрі пальцем, коли увімкнено видошукач.

Функція збільшення фокусованої області з АФ
ПриФотографування можна використовувати АФ, коли область фокусування збільшена у видошукачі або на моніторі, і збільшувати зображення після АФ. Таким чином можна досягти точного фокусування на невеликому об'єкті у кадрі.

Ще більше параметрів автофокусування
Для фотографування доступне п'ятиступінчасте регулювання чутливості стеження АФ. Області або точки АФ змінюються при перемиканні між горизонтальною та вертикальною орієнтаціями. Налаштування точок фокусування можна призначити кнопкам користувача.

Завдяки серійній зйомці ви не пропустите важливі кадри
За допомогою α7 III можна вести серійну зйомку зі швидкістю до 10 кадрів/с (або до 8 кадрів/с у режимі live view) у поєднанні звідстеження автофокусування/автоекспозиції. Також підтримується безшумна зйомка зі швидкістю до 10 кадрів/с у поєднанні з відстеженням автофокусування/автоекспозиції в максимальній роздільній здатності.

Серійна зйомка дозволяє вловити потрібний кадр
Завдяки серійній зйомці зі швидкістю до 10 кадрів/с (8 кадрів/с у режимі live view) у поєднанні з відстеженням АФ/автоекспозиції можна знімати динамічні об'єкти та отримати до 177 зображень у форматі JPEG (стандартний), 89 стислих або 40 стиснутих RAW- зображень.

Висока роздільна здатність 4K HDR
Крім можливості запису відеороликів 4K з передискретизацією, вище в 2.4 рази, в камері реалізовано новий профіль зображень HLG (Hybrid Log-Gamma), що підтримує зйомкуформат HDR.

Незмінно висока роздільна здатність зображення
Повне зчитування пікселів для запису відеороликів 4K високої роздільної здатності
У повнокадровому режимі (35 мм) пікселі зчитуються повністю та без об'єднання. Так стискається приблизно в 2.4 рази більше даних, ніж потрібно для запису відео 4K (QFHD: 3840 x 2160), і зменшуються ефекти муару та ступінчастих контурів. Є повнокадровий режим та Super 35, а для запису 4K використовується формат XAVC S 100 Мбіт/с.

Удосконалене автофокусування
Покращене швидке гібридне автофокусування під час відеозйомки
Швидка гібридна АФ ​​поєднує фазову АФ у фокальній площині і контрастну АФ, точно фіксує і плавно відстежує об'єкти, що рухаються.Широка зона АФ, характерна для фотографії, доступна і для відеозйомки. Регулюйте швидкість АФ залежно від сцени, що знімається, наприклад зменшіть її, щоб отримати ефект плавного перекладу фокуса.

Надійність, укладена в компактному корпусі
α7 III має функцію швидкого керування під час зйомки, надчітке зображення у видошукачі Tru-Finder, безліч варіантів підключення, підтримує різні джерела живлення, а також відрізняється високим захистом від вологи та пилу.

Фотоапарат Sony Alpha 7R Mark 3 body black (ILCE7RM3B.CEC) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Фотоапарат Sony Alpha 7R Mark 3 body black (ILCE7RM3B.CEC) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Фотоапарати купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Фотоапарати и купити Фотоапарат Sony Alpha 7R Mark 3 body black (ILCE7RM3B.CEC) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Фотоапарат Sony Alpha 7R Mark 3 body black (ILCE7RM3B.CEC)

Загальна кількість пікселів 25.3 Мп
Розмір матриці Повнокадрова (35.6 x 23.8 мм)
Тип матриці CMOS-матриця Exmor R на 35 мм
Кількість ефективних пікселів: 24.2 Мп
Загальна кількість пікселів: 25.3 Мп
Баланс білого Авто / Денне світло / Тінь / Хмарно / Лампи розжарювання / Люмінесцентне освітлення / Теплий білий / Холодний білий / Денний білий світло / Денне світло / Спалах / Під водою / Колірна температура 2500–9900 K та кольоровий фільтр від G7 до M7 (57 кроків) , від A7 до B7 (29 кроків) / Налаштування користувача
Фокусування Швидке гібридне автофокусування (фазове/контрастне)

Режими:
AF-A (автоматичне автофокусування), AF-S (автофокусування для одного знімка), AF-C (безперервне автофокусування), DMF (пряме ручне фокусування), ручне фокусування.
Тип карт пам'яті Memory Stick Micro (M2)
Memory Stick Pro Duo
Memory Stick Pro-HG Duo
SD/SDHC
SDXC
Формати зображення JPEG (DCF вер. 2.0, Exif версії 2.31, сумісність із MPF Baseline), RAW (формат Sony ARW 2.3)
Інтерфейси Bluetooth
GPS
Micro USB
NFC
WI-Fi
Формат акумулятора Літій-іонний акумулятор NP-FZ100 (входить до комплекту поставки)
Запис відео УНД 4К (3840х2160)
Додаткові можливості Режими відпрацювання експозиції
АВТО (iAuto), програмована автоекспозиція (P), пріоритет діафрагми (A), пріоритет витримки (S), ручний (M), відеозйомка (програмована автоекспозиція (P), пріоритет діафрагми (A), пріоритет витримки (S), ручний ( M)), уповільнена та прискорена зйомка (програмована автоекспозиція (P), пріоритет діафрагми (A), пріоритет витримки (S), ручний (M)), вибір сюжету
Розмір Ширина
126.9
Глибина
73.7
Висота
95.6
Вага 650 (включаючи акумулятор та носії даних)

* Технічні характеристики Фотоапарат Sony Alpha 7R Mark 3 body black (ILCE7RM3B.CEC) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Фотоапарат Sony Alpha 7R Mark 3 body black (ILCE7RM3B.CEC)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Sony Alpha 7R Mark 3 body black (ILCE7RM3B.CEC)

Код товару: 345402
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 298097
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 368016
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →