Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Колонка SONOS PLAY BLACK (PLAY1US1BLK)

Код товару: 184525
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Sonos
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Колонки Колонка SONOS PLAY BLACK (PLAY1US1BLK)

Sonos Play:1 Black є бездротовим зональним плеєром, що відповідає найвищим стандартам відтворення звуку. Ця акустична система вразить вас глибиною та об'ємом звучання, його точністю та природністю. Досягти таких висот стало можливим завдяки використанню найсучасніших технологій. Так, наприклад, Sonos Play:1 Black має два цифрові підсилювачі, кожен з яких має окремі налаштування для кожного з наявних динаміків.

Ціна: 9245 грн
шт

Опис товару Колонка SONOS PLAY BLACK (PLAY1US1BLK)

 У своєму розпорядженні Sonos Play:1 Black має 3,5-дюймовий низькочастотний динамік і твітер, кожен з яких має індивідуальний підсилювач. Саме завдяки цьому забезпечується багатий, кристально чистий, потужний звук на всьому частотному діапазоні, що повністю відповідає рівню Hi-Fi. Управляти Sonos Play: 1 Black дуже просто. Для цього можна використовувати свій планшет, телефон або комп'ютер. Єдиною умовою є будь-яка з операційних систем, серед яких iOS, Android, MacOS або Windows. Програма управління має інтуїтивно зрозумілий інтерфейс і вичерпний набір функцій. При цьому, якщо ви використовуєте продукцію компанії Apple, можете також слухати і музику, що зберігається в бібліотеці iTunes.Особливості: Стильний зовнішній вигляд Приголомшливий об'ємний звук Підключається до бездротового роутера Можливість об'єднання кількох пристроїв Sonos в мережу Ідеальна синхронізація звуку між пристроями в різних кімнатах Доступ до бібліотеки iTunes Управління з використанням єдиної програми 2 динаміка з індивідуальними підсилювачами класу D Автоматичне оновлення ПЗ

Колонка SONOS PLAY BLACK (PLAY1US1BLK) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Колонка SONOS PLAY BLACK (PLAY1US1BLK) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Колонки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Колонки и купити Колонка SONOS PLAY BLACK (PLAY1US1BLK) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Колонка SONOS PLAY BLACK (PLAY1US1BLK)

Тип Бездротова аудіосистема
Кількість каналів 1.0
Влада 30 Вт
З'єднання Бездротова
Встановлення Портативна
Інтерфейси AUX
Bluetooth
USB
Забарвлення Чорний

* Технічні характеристики Колонка SONOS PLAY BLACK (PLAY1US1BLK) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Колонка SONOS PLAY BLACK (PLAY1US1BLK)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на SONOS PLAY BLACK (PLAY1US1BLK)

Код товару: 278589
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 286946
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 286948
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →