Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Холодильник SNAIGE RF58SM-S5RP2G

Код товару: 219732
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Snaige
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Холодильники Холодильник SNAIGE RF58SM-S5RP2G

Загальний корисний об'єм холодильника 321 л. Об'єм холодильної камери. Основне місце зберігання продуктів - холодильне відділення. Відповідно, чим більше його об'єм, тим більше продуктів ви зможете в ньому розмістити 233 л.

Ціна: 16168 грн
шт

Опис товару Холодильник SNAIGE RF58SM-S5RP2G

Тип компресора Компресор стискає та перекачує пари холодоагенту у пристрої. Розрізняють звичайний (поршневий), лінійний та інверторний компресори. Звичайний компресор працює циклічно - вмикається при підвищенні температури і вимикається при досягненні оптимальної. Принцип роботи лінійного компресора схожий, але з використання електромагнітної котушки вдається знизити рівень шуму і підвищити енергоефективність, т.к. діапазон температури, що вирівнюється куди нижче, ніж у звичайного компресора. Інверторний компресор під час роботи не відключається, лише знижує потужність роботи. Таким чином зводиться до нуля можливість його виходу з ладу, підвищується енергоефективність, а робота йогопрактично безшумна. Звичайний Звичайний (поршневий) компресор. Принцип роботи простий: при досягненні критично високої температури, він включається та охолоджує повітря. Як тільки температура опускається до оптимальної (заданої) компресор відключається. Кількість компресорів Кількість компресорів холодильника дозволяє скоротити витрати на електроенергію, а також окремо керувати холодильним та морозильним відділеннями. Наприклад, повністю відключати одну з камер на період вашої відсутності будинку 1 Тип управління Впливає не тільки на вартість техніки, але й часто визначає, наскільки зручною і практичною вона буде при використанні. Розрізняють механічне управління, електронне, сенсорне,і навіть різні комбінації основних типів управління. Механічне управління здійснюється за допомогою поворотного коліщатка або перемикача. Користувач механічними рухами, вибирає необхідний режим із запропонованих виробником. Тип ручок Одна з характеристик, на яку слід звернути увагу при виборі холодильника. У сучасних холодильників ручки можуть бути прихованими (інтегрованими) чи зовнішніми. У невелику кухню добре впишеться холодильник із прихованими ручками, у кухню побільше - із зовнішніми. Якщо холодильником будуть користуватися діти, то також краще віддати перевагу останнім. Приховані ручки, які візуально непомітні на корпусі, їх ще називаютьінтегрованими. Вони вбудовані у двері холодильника і не виступають назовні. Холодильники з такою конструкцією ручок відмінно підійдуть для невеликих приміщень. Розташування ручок Приховування або зовнішні ручки холодильника також поділяються на горизонтальні та вертикальні. Буває змішаний тип ручок, застосовується переважно у багатодверних моделей. Горизонтальні ручки розташовуються паралельно підлозі, частіше бувають прихованими (інтегрованими). Технічні особливості Наявність двох камер У холодильнику є холодильне та морозильне відділення.

Холодильник SNAIGE RF58SM-S5RP2G Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Холодильник SNAIGE RF58SM-S5RP2G в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Холодильники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Холодильники и купити Холодильник SNAIGE RF58SM-S5RP2G в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Холодильник SNAIGE RF58SM-S5RP2G

Встановлення Окремо стоїть
Тип холодильника Двокамерний
Система охолодження No-Frost
Розташування морозильної камери Знизу
Загальний об'єм, л 321 л
Об'єм холодильника, л 233 л
Обсяг морозильної камери, л 88 л
Колір червоний
Керування Поворотні перемикачі
Єнергоспоживання А+
Кількість компресорів 1
Кількість камер 2
Кількість дверей 2
Матеріал полиць Скло
Можливість перевішування двері Є
Рівень шуму 40
Габарити (ШxГxВ) Немає даних
Вага Немає даних
Країна-виробник Немає даних

* Технічні характеристики Холодильник SNAIGE RF58SM-S5RP2G можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Холодильник SNAIGE RF58SM-S5RP2G

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на SNAIGE RF58SM-S5RP2G

Код товару: 258197
На замовлення, 1-3 дні
Indesit LI7 S1E S 16254 грн
Код товару: 216307
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 258196
На замовлення, 1-3 дні
Indesit LI7 S1E W 16426 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →