Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Холодильник Snaige RF 39 SМP0002F

Код товару: 238019
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Snaige
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Холодильники Холодильник Snaige RF 39 SМP0002F

Тип холодильника Двокамерний Загальний об'єм холодильника 333 л.

Ціна: 17028 грн
шт

Опис товару Холодильник Snaige RF 39 SМP0002F

 Холодильники SNAIGĖ Ice Logic — це завжди популярна, сучасна та нестаріюча класика технологій охолодження. Економний, місткий, передбачливо оснащений безліччю функцій і холодильник SNAIGĖ Ice Logic, що володіє безліччю переваг, швидко стає невід'ємною частиною будинку. Чистий, графічний дизайн, неперевантажений непотрібними деталями чудово впишеться в інтер'єр вашого будинку. FAST FREEZE — відсік для швидкого заморожування FAST FREEZE дозволить швидко і правильно заморозити дари літа та осені, а також охолодити напої. У цьому відсіку температура опускається до -18 ⁰C та нижче. Під час заморозки за такої температури в клітинах продуктів не встигають сформуватисякристали льоду, що руйнують їх зсередини, тому заморожені таким чином харчові продукти зберігають більшу частину корисних поживних речовин. LED-лампи - ефективне освітлення всередині холодильника Вбудована всередину холодильника LED-лампа чудово освітлює внутрішню частину холодильника, завдяки чому світло потрапляє у всі відсіки. У порівнянні зі звичайними ці лампи більш довговічні, стійкі до вібрації та перепадів температури. LED-лампи заощаджують до 80 % електроенергії, не є джерелом УФ та інфрачервоного випромінювання та не містять ртуті. Безпечні скляні полиці з металізованою рамою Полиці із загартованого скла витримують вагу до 25 кг, їх важко розбити та подряпати, але дуже легкомити. Металізовані рами в передній і задній частинах полиці не дозволять рідини, що розлилася, капати на нижні полиці. Положення полиць легко можна відрегулювати - поміняти їхню висоту або повністю вийняти. Закритий відсік Закритий відсік не дозволить запахам поширитись по всьому холодильнику. У закритому відсіку зручно зберігати харчові продукти із сильним запахом, наприклад, сир, паштети. Кришка не дозволить запаху поширитися по всьому холодильнику. Лотки для овочів та фруктів У глибокі, місткі та міцні лотки для овочів та фруктів поміститься навіть капуста (якщо захочете зберігати її в холодильнику). Лотки на двері У зручні лотки на двері поміститься багато продуктів різного розміру таформи. Конструкція холодильника дозволяє легко відрегулювати висоту лотків або повністю витягти їх. Наші дизайнери приділили багато уваги формі лотків та пристосували їх до форми упаковок, які використовуються в даний час для зберігання продуктів. Надійний лоток для пляшок У лотку для пляшок можна одночасно розмістити пляшки різного об'єму. Утримувач пляшок надійно їх утримуватиме, не дозволяючи їм випасти. Відсік для дрібних продуктів У морозильній камері є надзвичайно зручний відсік для заморожування дрібних або сипких продуктів – ягід, пельменів, вареників та інших дрібних виробів. У ньому можна швидко приготувати кригу для коктейльної вечірки. Дуже містка металева полиця дляпляшок На полиці одночасно можна розмістити п'ять пляшок об'ємом 1,5 л. Вона витримує понад 10 кг ваги. Вона дозволить зберегти місце та підтримувати порядок у холодильнику.

Холодильник Snaige RF 39 SМP0002F Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Холодильник Snaige RF 39 SМP0002F в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Холодильники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Холодильники и купити Холодильник Snaige RF 39 SМP0002F в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Холодильник Snaige RF 39 SМP0002F

Встановлення Окремо стоїть
Тип холодильника Двокамерний
Система охолодження Без No Frost
Розташування морозильної камери Нижнє
Загальний об'єм, л 88 л
Об'єм холодильника, л 333 л
Обсяг морозильної камери, л 245 л
Колір Білий
Керування Електромеханічне
Єнергоспоживання 222 кВт/год кВт*рік
Кількість компресорів 1
Кількість камер 2
Кількість дверей 2
Можливість перевішування двері Є
Рівень шуму 41 дБ
Потужність заморожування 8 кг/добу кг/24 год
Додаткові можливості Ніжки для регулювання висоти спереду, Коліщатка ззаду
Габарити (ШxГxВ) Габарити (ВхШхГ)
2000 х 600 х 650 мм
Габарити упаковки (ВхШхГ)
2050 х 620 х 660 мм
Вага Вага
67 кг
Вага в упаковці
72 кг

* Технічні характеристики Холодильник Snaige RF 39 SМP0002F можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Холодильник Snaige RF 39 SМP0002F

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Snaige RF 39 SМP0002F

Код товару: 360281
На замовлення, 1-3 дні
Indesit LI 9S1EW 17071 грн
Код товару: 145326
На замовлення, 1-3 дні
Liebherr CU 3331 17114 грн
Код товару: 273204
На замовлення, 1-3 дні
Indesit LI9 S1E W 17157 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →