Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Холодильник Snaige F28FA-T50022F

Код товару: 212124
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Snaige
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Холодильники Холодильник Snaige F28FA-T50022F

Морозильна камера • окремий • А++ • морозильна камера: 261 л • розморожування морозильної камери: No Frost • розміри (ШхВхГ): 59,5x185,5x64,5 см • білий

Ціна: 21371 грн
шт

Опис товару Холодильник Snaige F28FA-T50022F

Морозильні камери Snaige – популярні та універсальні помічники для вашого будинку. У зручних ящиках можна зберігати все - садові, лісові і фермерські товари. Вони надійні, якісні та довговічні. Вони не займають багато місця та не споживають багато електроенергії. Ми пропонуємо морозильні камери різних розмірів, зі статичною або незамерзаючою системою NO FROST, електронним або механічним управлінням, висувною скринькою збільшеної ємності та іншими корисними функціями. МОРОЗИЛЬНИКИ ДЛЯ СНІГАЗАТОРА дозволять вам цілий рік насолоджуватися здоровою їжею.
Морозильні камери Snaige – популярні та універсальні помічники для вашого будинку. У їх зручних ящиках можна зберігати все - садові, лісові таФермерські товари. Вони надійні, якісні та довговічні. Вони не займають багато місця та не споживають багато електроенергії. Ми пропонуємо морозильні камери різних розмірів, зі статичною або незамерзаючою системою NO FROST, електронним або механічним керуванням, висувною скринькою збільшеної ємності та іншими корисними функціями дозволять вам цілий рік насолоджуватися здоровою їжею.


Морозильні камери із системою охолодження NO FROST

NO FROST SNOW FREEZERS із системою охолодження без заморожування NO FROST позбавить вас від клопоту розморожування та частого чищення морозильної камери, тому що в ній практично не буде скупчуватися іній. Система NO FROST працює, рівномірно обдуваючи ірозподіляючи холодне повітря на кожну морозильну камеру. Таким чином забезпечується однакова температура та належний рівень вологості у кожному відсіку. Найбільшою перевагою цієї системи є те, що на стінках морозильної камери та харчових продуктах не утворюються ні іній, ні кристали льоду. Продукти не прилипають до стін морозильної камери. Догляд за морозильною камерою стає простіше та простіше, морозильну камеру можна розморожувати та чистити набагато рідше. Ще однією перевагою холодильників NO FROST є те, що поверхня морозильного відділення гладка: відсутні відкриті елементи системи NO FROST (наприклад, вентилятор), що робить їх особливо простими в обслуговуванні тачистці.
Ця морозильна камера із системою охолодження без заморожування NO FROST позбавить вас від клопоту розморожування та частого чищення морозильної камери, тому що в ній практично не буде накопичуватися іній. Система SNOW NO FROST працює, рівномірно обдуваючи та розподіляючи холодне повітря у кожну морозильну камеру. Таким чином забезпечується однакова температура та належний рівень вологості у кожному відсіку. Найбільшою перевагою цієї системи є те, що на стінках морозильної камери та харчових продуктах не утворюються ні іній, ні кристали льоду. Продукти не прилипають до стін морозильної камери. Догляд за морозильною камерою стає простіше та простіше, морозильну камеру можнарозморожувати та чистити набагато рідше. Ще однією перевагою холодильників NO FROST є те, що поверхня морозильного відділення гладка: відсутні відкриті елементи системи NO FROST (наприклад, вентилятор), що робить їх особливо простими в обслуговуванні та чищенні.

Інверторний компресор

Інверторний компресор з регулюванням швидкості працює плавніше та ефективніше, ніж звичайний компресор. Завдяки йому витрачається до 40 відсотків. електрики менше. Крім того, ці компресори працюють тихіше і служать довше.
Інверторний компресор з регулюванням швидкості працює плавніше та ефективніше, ніж звичайний компресор. Завдяки йому витрачається до 40 відсотків. електрики менше.Крім того, ці компресори працюють тихіше і служать довше.


Електронне управління
Зручно регулювати температуру за допомогою сенсорного електронного керування. Одним натисканням кнопки ви встановлюєте бажану температуру в холодильнику та активуєте функцію СУПЕР ЗАМОРОЖУВАННЯ в морозильній камері. Звуковий сигнал попередить вас, якщо дверцята холодильника залишені відчиненими, а миготливе світло вкаже на несправність холодильника.

Холодильник Snaige F28FA-T50022F Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Холодильник Snaige F28FA-T50022F в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Холодильники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Холодильники и купити Холодильник Snaige F28FA-T50022F в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Холодильник Snaige F28FA-T50022F

Встановлення та, що стоїть окремо
Тип холодильника Морозильна камера
Система охолодження No Frost
Розташування морозильної камери Збоку
Загальний об'єм, л 261 л
Обсяг морозильної камери, л 261 л
Колір Білий
Керування Механіка
Єнергоспоживання А++
Кількість компресорів 1
Кількість камер 1
Кількість дверей 1 шт
Матеріал полиць Скло
Зона свіжості -
Можливість перевішування двері Є
Габарити (ШxГxВ) 59,5x185,5x64,5 см

* Технічні характеристики Холодильник Snaige F28FA-T50022F можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Холодильник Snaige F28FA-T50022F

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Snaige F28FA-T50022F

Код товару: 224247
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 307750
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 143206
На замовлення, 1-3 дні
BEKO RCNA 406I30W 21543 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →