Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Телескоп Sky-Watcher GStar Discovery MAK 102

Код товару: 219642
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Sky-Watcher
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Телескопи Телескоп Sky-Watcher GStar Discovery MAK 102

Тип: бінокль
Фокусна відстань, мм: 1300
Оптична конструкція: Максутов-Кассегрена
Діаметр об'єктива, мм: 102
Монтування: Азімутне
Максимальне корисне збільшення: 200x

Ціна: 34099 грн
шт

Опис товару Телескоп Sky-Watcher GStar Discovery MAK 102

Телескоп Sky-Watcher Star Discovery MAK102 SynScan GOTO – чудовий вибір для місячних та планетарних спостережень. Завдяки системі автонаведення його можна використовувати і для астрофотографія – стеження за астрономічними об'єктами повністю візьме на себе комп'ютер. Вийде розглянути і об'єкти далекого космосу, хоча не широке поле зору не дозволить повністю вивчати протяжні туманності і зоряні скупчення. Після встановлення на телескоп діагонального дзеркала 90° (у комплекті) вам будуть доступні і наземні спостереження – воно зробить перевернуте ногами зображення правильно орієнтованим.

Оптичною трубою телескопа керує комп'ютеризоване азимутальне монтування. Базакоординат охоплює 42 000 астрономічних об'єктів ближнього та далекого космосу. Вибрати потрібний можна за допомогою пульта керування SynScan: монтування не тільки знайде його на небосхилі, а й продовжить стежити за його рухом. У будь-який момент ви можете перейти на ручне управління, не побоюючись за первинну прив'язку до координат. Завдяки технології вільного наведення Freedom Find, телескоп зберігає всі базові налаштування позиціонування. Телескоп Sky-Watcher Star Discovery MAK102 SynScan GOTO чудово підійде для заміських спостережень. Він компактний, легкий і простий у керуванні. Сталева тринога має гарну стійкість і завдяки регулюванню висоти не вимагає абсолютно рівної поверхні для встановлення.

Телескоп Sky-Watcher GStar Discovery MAK 102 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Телескоп Sky-Watcher GStar Discovery MAK 102 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Телескопи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Телескопи и купити Телескоп Sky-Watcher GStar Discovery MAK 102 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Телескоп Sky-Watcher GStar Discovery MAK 102

Відстань фокусування, мм 1300
Оптичний дизайн Максутов-Кассегрена
Комп'ютерне керівництво Є
Кріплення Азімутна

* Технічні характеристики Телескоп Sky-Watcher GStar Discovery MAK 102 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Телескоп Sky-Watcher GStar Discovery MAK 102

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Sky-Watcher GStar Discovery MAK 102

Код товару: 159512
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 263296
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 302219
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →