Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Скакалка швидкісна Кросфіт з підшипником та сталевим тросом CIMA CM-J603 Red

Код товару: 177276
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Cima
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Скупування Скакалка швидкісна Кросфіт з підшипником та сталевим тросом CIMA CM-J603 Red

Професійна швидкісна скакалка зі сталевим тросом – це ідеальний спортивний снаряд для тих, хто хоче розвинути максимальну швидкість стрибків та зробити тренування інтенсивнішими.

Ціна: 314 грн
шт

Опис товару Скакалка швидкісна Кросфіт з підшипником та сталевим тросом CIMA CM-J603 Red

 Скакалка - унікальний тренажер, простий у користуванні і доступний кожному. Стрибка через скакалку можна в будь-який час і в будь-якому місці. Стрибки зі скакалкою (скіпінг) завойовують все більше шанувальників. В даний час це дуже модний вид фітнес-тренінгу для схуднення та підтримання красивої фігури.

 
В той же час, незважаючи на простоту, скакалка забезпечує досить серйозне навантаження на організм. Під час стрибків зі скакалкою організм витрачає багато енергії, яку активно починають виробляти легені та серце, що призводить до збагачення всього організму киснем та покращує обмін речовин. Під час занять зі скакалкою розвивається координація рухів та спритність,зміцнюються м'язи преса, спини, рук та ніг. За 30 хвилин вправ зі скакалкою спалюється до 330 ккал.
 
Для того, щоб швидко зробити своє тіло «спортивним», не обов'язково записуватися в спортивний зал або купувати дорогі тренажери додому. Можна просто згадати дитинство і цілком обійтися однією з найулюбленіших дитячих забав - стрибками через скакалку. Це просто, дешево, «сердито» та ще й весело. Про ефективність скакалки теж особливих легенд вигадувати не потрібно – її «корисність» доведено давно, заняття зі скакалкою за результативністю обганяють велосипед, теніс та плавання. Недарма безліч спортсменів-професіоналів використовують її для щоденних тренувань, а«розігрів» боксерів без скакалки взагалі важко собі уявити. І це далеко не всі переваги скакалки.

Скакалка швидкісна Кросфіт з підшипником та сталевим тросом CIMA CM-J603 Red Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Скакалка швидкісна Кросфіт з підшипником та сталевим тросом CIMA CM-J603 Red в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Скупування купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Скупування и купити Скакалка швидкісна Кросфіт з підшипником та сталевим тросом CIMA CM-J603 Red в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Скакалка швидкісна Кросфіт з підшипником та сталевим тросом CIMA CM-J603 Red

Тип Скакалка
Розмір Діаметр: 3 мм
Довжина 3 м
Забарвлення Red
додаткові характеристики - має підшипники для швидшого обертання.
- сталевий трос

* Технічні характеристики Скакалка швидкісна Кросфіт з підшипником та сталевим тросом CIMA CM-J603 Red можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Скакалка швидкісна Кросфіт з підшипником та сталевим тросом CIMA CM-J603 Red

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Скакалка швидкісна Кросфіт з підшипником та сталевим тросом CIMA CM-J603 Red

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →