Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Сітка для волосся на пучок Zelart CO-9503 Білий

Код товару: 196717
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Zelart
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Аксесуари для гімнастики Сітка для волосся на пучок Zelart CO-9503 Білий

Сітка використовується спортсменками з довгим волоссям, щоб утримувати їх зібраними в пучок. Особливо актуальне її застосування в гімнастиці, йозі та акробатиці, оскільки, закріпивши волосся сіточкою, можна забути про нього на час тренування чи змагань. Завдяки сіточці спортсменка може зосередитися на виконанні рухів, не ризикуючи відволіктися на пасмо волосся, яке потрапило в очі. Також завдяки привабливому зовнішньому вигляду сіточка служить декоративною окрасою, роблячи непоказний пучок яскравим елементом образу.

Ціна: 86 грн
шт

Опис товару Сітка для волосся на пучок Zelart CO-9503 Білий

 Для виготовлення сіточки використовується бавовняна пряжа, з якої за допомогою низки насадок на спеціальних машинах в'яжуть готовий виріб. Завдяки машинному зв'язку вона має рівномірну структуру, не витягується і не втрачає форму в процесі експлуатації. Цьому значною мірою сприяє і висока якість пряжі. Різні кольори пряжі та красивий візерунок роблять сіточку дуже естетичною, а пов'язаний гумкою низ сприяє тому, що вона щільно охоплює пучок і не спадає навіть під час виконання інтенсивних рухів.

Сітка для волосся на пучок Zelart CO-9503 Білий Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Сітка для волосся на пучок Zelart CO-9503 Білий в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Аксесуари для гімнастики купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Аксесуари для гімнастики и купити Сітка для волосся на пучок Zelart CO-9503 Білий в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Сітка для волосся на пучок Zelart CO-9503 Білий

Тип Сітка
Розмір Безрозмірний
Матеріал Бавовна
Забарвлення Білий

* Технічні характеристики Сітка для волосся на пучок Zelart CO-9503 Білий можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Сітка для волосся на пучок Zelart CO-9503 Білий

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Сітка для волосся на пучок Zelart CO-9503 Білий

Код товару: 196743
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 196751
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →