Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Накопичувач SSD Silicon Power 2.5" 1TB (SP010TBPHDA85S3S)

Код товару: 107669
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Silicon-Power
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

SSD приводи Накопичувач SSD Silicon Power 2.5" 1TB (SP010TBPHDA85S3S)

Корпуси дисків A85 виконані з алюмінію, що підкреслює елегантність їх закруглених форм, а поверхня з оформленням у клітину надасть цим пристроям акуратного і дуже витонченого вигляду. Інша відмінність розробки A85 — практична продуманість: кабель передачі даних можна зафіксувати на корпусі пристрою, гарантуючи, що у численних поїздках ви не забудете нічого важливого.

Ціна: 2924 грн
шт

Опис товару Накопичувач SSD Silicon Power 2.5" 1TB (SP010TBPHDA85S3S)

 


Зовнішні жорсткі диски A85 серії Armor з інтерфейсом USB 3.0 успішно пройшли випробування стандарту MIL-STD-810G 516.6 Procedure IV на стійкість до ударів та струсу. Три рівні захисту зовні та всередині надійно оберігають пристрій від пошкоджень та роблять ці диски ідеальним, максимально захищеним вибором для тих, хто часто перебуває у ділових поїздках або захоплюється екстремальними видами спорту. Вбудована система амортизації забезпечує пом'якшення силиударів та підвищує загальну стійкість конструкції до зовнішніх шоків. Другий та третій рівні захисту складаються з прокладки гумового матеріалу та потужного корпусу, виконаного з алюмінію. У поєднанні, така система захисту створює ефект поглинання та пом'якшення ударів та струсів із зовнішньою надійністю металевого корпусу, створюючи для дисків A85 абсолютно новий рівень надійності та захисту. Крім того, A85 пропонує програму SP HDD Lock Utility, яка дозволяє встановити на диск захист паролем для підвищеної захищеності вашої інформації.

Стандарт IP68 для надійної водо- та пиленепроникності

/> Спеціальний цільний гумовий матеріал, що використовується в A85, забезпечує високу витривалість та герметичність корпусу пристроїв. Це істотно знизить небезпеку пошкодження при прямих ударах в конструкцію пристрою, а злегка закруглена форма цілісного інтегрованого корпусу не пропустить механізм пристрою краплі води або порошинки, забезпечуючи надійний захист пристрою від всіляких зовнішніх факторів. A85 відповідають стандарту водо- та пиленепроникності IP68, так що ви можете не турбуватися про збереження інформації навіть при падінні пристрою у воду.

Сталевий захист вашогоінформації, яка не побоїться навіть 500-кілограмового навантаження

Диски Armor A85 мають закруглений зовнішній корпус, зроблений з алюмінію, що дозволяє витримувати різні зовнішні шоки і успішно протистояти навіть тиску маси 500 кілограм, роблячи ці накопичувачі міцністю, що надійно стоїть на захисті вашої інформації. Витончене металеве покриття з матовим напиленням не тільки захистить пристрій від подряпин та потертостей, але й збереже його зовнішню привабливість на дуже довгий час!





Накопичувач SSD Silicon Power 2.5" 1TB (SP010TBPHDA85S3S) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Накопичувач SSD Silicon Power 2.5" 1TB (SP010TBPHDA85S3S) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції SSD приводи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу SSD приводи и купити Накопичувач SSD Silicon Power 2.5" 1TB (SP010TBPHDA85S3S) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Накопичувач SSD Silicon Power 2.5" 1TB (SP010TBPHDA85S3S)

Виробник Silicon Power
Тип HDD
Тип SDD Зовнішній
Об'єм, GB 1 ТБ
Інтерфейс з'єднання USB 2.0
USB 3.0
Форм -фактор, дюйм 2.5"
Швидкість обертання шпинделя, об / хв 5400
Буфер, MB 8
Рівень шуму під час читання/запису, БД 25
Підтримка обробки Ні
Серія Armor A85
Розміри, мм 132.5 x 92.3 x 25.9 мм
Максимальна швидкість читання, MB/S 5 гбіт\с
Максимальна швидкість запису, MB/S 5 гбіт\с
Контролер USB
Тип флеш -пам'яті NAND MLC

* Технічні характеристики Накопичувач SSD Silicon Power 2.5" 1TB (SP010TBPHDA85S3S) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Накопичувач SSD Silicon Power 2.5" 1TB (SP010TBPHDA85S3S)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Silicon Power 2.5" 1TB (SP010TBPHDA85S3S)

Код товару: 118933
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 367913
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 137586
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →