Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Об'єктив SIGMA AF 12-24/4,0 DG HSM Art Canon

Код товару: 101071
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Sigma
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Об'єктиви для фотоапаратів Об'єктив SIGMA AF 12-24/4,0 DG HSM Art Canon

Вага (г): 1150; Габарити (діаметр/довжина) (мм): 102х131.5; Привід автофокусування: ультразвуковий двигун; Розмір матриці: full frame/APS-C; Sigma SA; Nikon F; Canon EF; Байонет (кріплення): Canon EF-S; Мінімальна дистанція фокусування (м): 0.24; Діафрагма, хв: 22; Світлосила: f/4.0; Фокусна відстань (мм): 12 - 24

Ціна: 62006 грн
шт

Опис товару Об'єктив SIGMA AF 12-24/4,0 DG HSM Art Canon

Ширококутний об'єктив від виробника SIGMA використовується із дзеркальними фотокамерами та дозволить отримувати яскраві та різкі знімки з поїздок та подорожей. Модель виготовлена ​​з високоякісного міцного пластику, має металеве кріплення байонета, а основа корпусу виконана з термостійкого композитного матеріалу TSC. Кільця зміни фокусування мають гумове нековзне покриття та приємні навпомацки. Перемикач режиму автофокусування має оптимальне розташування.

Технічні характеристики
Модель SIGMA AF 12-24/4.0 DG HSM Art Canon (205954) оснащена сучасним ультразвуковим приводом фокусування HSM, який в 1.3 рази потужніший за свого попередника. Він забезпечує чудовеякість зйомки та відрізняється високою продуктивністю навіть на довгих витримках. Оптична конструкція моделі включає 15 елементів в 11 групах. З них 2 асферичні лінзи, 3 елементи з FLD і 4 з SLD скла. У цьому пристрої встановлено високоякісна асферична лінза, діаметр якої становить 80мм. Вона виготовлена ​​способом точного формування скла під тиском. Лінза мінімізує дисторсію, сферичні аберації та ін. З таким об'єктивом подібні спотворення практично відсутні на фокусних відстанях у діапазоні 12 – 20 мм.
 
Особливості
Об'єктив із добре продуманою конструкцією чудово підійде для зйомки у складних погодних умовах. Завдяки захистубайонета від пилу та вологи ви можете не турбуватися про попадання в об'єктив та камеру води та забруднень. Крім того, передня та задня лінзи моделі SIGMA AF 12-24/4.0 DG HSM Art Canon (205954) мають особливе покриття, що відштовхує жир та воду.
 
Фокусування та інше
Процес фокусування здійснюється з мінімальною кількістю шуму, що дозволяє створювати високоякісне відео. Мінімальна відстань фокусування 0.24 м дасть вам можливість знімати крупним планом з красивим розмитим фоном. З фіксованою світлосилою F4 на всьому діапазоні фокусних відстаней, ви зможете фотографувати об'єкти в русі на короткій витримці. Таким чином, знімки зі спортивних змагань, автомобільнихгонок або фігурного катання будуть без розмиття та спотворень. За допомогою зуму 2х ви зможете наблизити віддалені об'єкти, отримавши чіткі та різкі знімки.

Об'єктив SIGMA AF 12-24/4,0 DG HSM Art Canon Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Об'єктив SIGMA AF 12-24/4,0 DG HSM Art Canon в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Об'єктиви для фотоапаратів купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Об'єктиви для фотоапаратів и купити Об'єктив SIGMA AF 12-24/4,0 DG HSM Art Canon в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Об'єктив SIGMA AF 12-24/4,0 DG HSM Art Canon

Система Canon
Nikon
Sigma
Тип ширококутний
Тип кріплення Canon EF-S
Canon EF
Nikon F
Sigma SA
Стабілізатор зображення ні
Світлосила змінна
Тип діафрагми f/4.0
Трансфокатор (зум) є

* Технічні характеристики Об'єктив SIGMA AF 12-24/4,0 DG HSM Art Canon можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Об'єктив SIGMA AF 12-24/4,0 DG HSM Art Canon

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на SIGMA AF 12-24/4,0 DG HSM Art Canon

Код товару: 342290
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 342497
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 342525
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →