Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Об'єктив SIGMA 56mm f/1.4 DC DN для SONY E-MOUNT CONTEMPORARY

Код товару: 240076
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Sigma
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Об'єктиви для фотоапаратів Об'єктив SIGMA 56mm f/1.4 DC DN для SONY E-MOUNT CONTEMPORARY

Об'єктив SIGMA 56mm f/1.4 DC DN для SONY E-MOUNT CONTEMPORARY - новий портретний об'єктив від Sigma. Швидкість фокусування чітка, швидка та плавна, що ідеально підійде для любителів відеозйомки. Рухи діафрагми при клацанні абсолютно безшумні, підійде для зйомок у тиші.

Ціна: 18232 грн
шт

Опис товару Об'єктив SIGMA 56mm f/1.4 DC DN для SONY E-MOUNT CONTEMPORARY

Об'єктив SIGMA 56mm f/1.4 DC DN для SONY E-MOUNT CONTEMPORARY - новий портретний об'єктив від Sigma.
 
Діаметр - 66.5 мм, довжина - 59.5 мм. Вага об'єктива всього 280 грам, що робить його дуже легким та компактним. Він зручно лежить у руці, щільно зібраний, фокусувальний кільце широке, рухається плавно.
 
Байонет захищений гумовою прокладкою, яка захищає від негоди, а саме дощу, бризок та піску. Об'єктив створює чудову картинку за рахунок діафрагми – 1,4 мм, 9 фокусувальних пелюсток, що робить задню картинку (ефект Боке) ідеально рівну.
Швидкість фокусування чітка, швидка та плавна, що ідеально підійде для любителів відеозйомки. До речі, рухи діафрагми при клацанні абсолютнобезшумні, підійде для зйомок у тиші.
 
Конструктивність
Компанія Sigma використовувала в цьому об'єктиві функцію розпізнавання обличчя та очей, що дозволяє завжди тримати у фокусі людини. Контрове світло тримає добре, при прямих сонячних променях зберігає контрастність і насиченість. Різкість і чіткість, приголомшлива по всій площі задіяного масштабу – від центру до краю. Об'єктив може швидко та безшумно фокусуватися на предметі, відстежувати обличчя у кадрі та добре тримати контрове світло. Ціна Sigma AF 56mm f/1.4 DC DN є дуже доступною, що дозволить за невелику суму отримати хорошу якість картинки.
 
Наповнення
Sigma AF 56mm f/1.4 DC DN насамперед портретнийоб'єктив, що підходить для бездзеркальних камер. Об'єктив не повнокадровий, він лише працює у форматі 23х15 мм, що позначає DC у назві моделі, у зв'язку з цим кут огляду кадру становить 28,5⁰. У даній моделі також відсутній зум, фокусна відстань статична і становить 56 мм.
 
Купити об'єктив SIGMA 56mm f/1.4 DC DN для SONY E-MOUNT CONTEMPORARY ви можете, оформивши замовлення у нас на сайті, а також по телефону.

Об'єктив SIGMA 56mm f/1.4 DC DN для SONY E-MOUNT CONTEMPORARY Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Об'єктив SIGMA 56mm f/1.4 DC DN для SONY E-MOUNT CONTEMPORARY в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Об'єктиви для фотоапаратів купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Об'єктиви для фотоапаратів и купити Об'єктив SIGMA 56mm f/1.4 DC DN для SONY E-MOUNT CONTEMPORARY в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Об'єктив SIGMA 56mm f/1.4 DC DN для SONY E-MOUNT CONTEMPORARY

Система Sony
Тип Портретні FIX
Тип кріплення Sony E (NEX)
Стабілізатор зображення Ні
Світлосила Є
Тип діафрагми f/1.4

* Технічні характеристики Об'єктив SIGMA 56mm f/1.4 DC DN для SONY E-MOUNT CONTEMPORARY можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Об'єктив SIGMA 56mm f/1.4 DC DN для SONY E-MOUNT CONTEMPORARY

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на SIGMA 56mm f/1.4 DC DN для SONY E-MOUNT CONTEMPORARY

Код товару: 342270
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 342292
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 342293
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →