Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Об'єктив SIGMA 35mm f/2 DG DN для SONY E-MOUNT CONTEMPORARY

Код товару: 240072
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Sigma
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Об'єктиви для фотоапаратів Об'єктив SIGMA 35mm f/2 DG DN для SONY E-MOUNT CONTEMPORARY

Об'єктив SIGMA 35mm f/2 DG DN для SONY E-MOUNT CONTEMPORARY поєднує в собі чудову роздільну здатність з невеликим корпусом, який ідеально підходить для бездзеркальних систем.

Ціна: 25800 грн
шт

Опис товару Об'єктив SIGMA 35mm f/2 DG DN для SONY E-MOUNT CONTEMPORARY

Об'єктив SIGMA 35mm f/2 DG DN для SONY E-MOUNT CONTEMPORARY поєднує в собі чудову роздільну здатність з невеликим корпусом, який ідеально підходить для бездзеркальних систем.
 
Сучасний класичний ширококутний стандартний фікс, якому чуже поняття компроміс, має максимальну діафрагму f/2 і пропонує як компактність, так і високі оптичні характеристики.
 
Його скромний розмір і вага роблять його досить портативним, дозволяє носити з собою в невеликій сумці для повсякденної зйомки, але завдяки визначній оптичній якості, широкій діафрагмі та високоякісному корпусу, гарантованому для серії I.
 
Даний об'єктив зручновикористовувати для професійної зйомки, наприклад, для зйомки нічного неба та відео. Цей новий ширококутний стандартний об'єктив розроблений для фотографів, які цінують процес зйомки не менше, ніж якість результатів.
 
Завдяки передовій оптичній конструкції та передовим технологіям обробки, об'єктив 35mm F2 DG DN | Contemporary забезпечує стабільну високу роздільну здатність по всьому кадру. За допомогою скла SLD вдалося скоригувати осьову хроматичну аберацію, а оптимальне розміщення елементів із високим показником заломлення забезпечило ефективну корекцію різних типів аберацій.
 
Оптична схема об'єктива включаєтри високоточні скляні асферичні елементи, які забезпечують корекцію сферичної аберації та кривизни поля, а також флуктуації аберації під час фокусування. Крім того, виконано дуже хорошу корекцію аберації сагітальної коми, що дозволяє використовувати об'єктив для астрофотозйомки з високою деталізацією.
 
SIGMA 35mm f/2 DG DN для SONY E-MOUNT CONTEMPORARY має суцільнометалеву конструкцію. Алюмінієві деталі точного різання не тільки надають стовбуру гладкого і стильного вигляду, але й забезпечують чудову довговічність, що підвищує якість всього продукту. Металеві матеріали також використовуються у внутрішніх конструкціях, які ковзають разом з операційним кільцем длядодаткової міцності.

Об'єктив SIGMA 35mm f/2 DG DN для SONY E-MOUNT CONTEMPORARY Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Об'єктив SIGMA 35mm f/2 DG DN для SONY E-MOUNT CONTEMPORARY в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Об'єктиви для фотоапаратів купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Об'єктиви для фотоапаратів и купити Об'єктив SIGMA 35mm f/2 DG DN для SONY E-MOUNT CONTEMPORARY в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Об'єктив SIGMA 35mm f/2 DG DN для SONY E-MOUNT CONTEMPORARY

Система Sony
Формат фікс/макро
Тип Ширококутовий об'єктив
Тип кріплення Sony E
Стабілізатор зображення Ні
Світлосила Є
Тип діафрагми f/2.8
Трансфокатор (зум) Фіксований

* Технічні характеристики Об'єктив SIGMA 35mm f/2 DG DN для SONY E-MOUNT CONTEMPORARY можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Об'єктив SIGMA 35mm f/2 DG DN для SONY E-MOUNT CONTEMPORARY

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на SIGMA 35mm f/2 DG DN для SONY E-MOUNT CONTEMPORARY

Код товару: 342529
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 342491
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 342526
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →