Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Об'єктив SIGMA 24mm f/1.4 DG HSM FOR CANON ART

Код товару: 240065
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Sigma
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Об'єктиви для фотоапаратів Об'єктив SIGMA 24mm f/1.4 DG HSM FOR CANON ART

Об'єктив SIGMA 24mm f/1.4 DG HSM FOR CANON ART відмінно підходить для роботи в будь-якому традиційно ширококутному жанрі (пейзаж, інтер'єрна зйомка), а також для роботи в інших жанрах, наприклад, для зйомки крупним планом і макро.

Ціна: 31949 грн
шт

Опис товару Об'єктив SIGMA 24mm f/1.4 DG HSM FOR CANON ART

Об'єктив SIGMA 24mm f/1.4 DG HSM FOR CANON ART
 
Надсвітлосильний об'єктив з фіксованою фокусною відстанню 24мм. Ця модель є представником уславленої лінійки ART – високоякісних об'єктивів для художньої зйомки. Зручна фокусна відстань заповнює пропуск у серії сигмівських фіксів. Чудовий показник світлосили є ще одним серйозним аргументом на користь цього об'єктива.
 
Вивірена і відмінно, оптична конструкція, що себе проявила в попередніх моделях ART-об'єктивів, складається з 15 лінз і включає як FLD скла, так і елементи з наднизьким рівнем дисперсії Special Low Dispersion (SLD).
 
Традиційно, об'єктив формує зображення зправильною геометрією та перенесення кольорів, яке можна вважати гіпер-реалістичним. Високий рівень периферійної яскравості та відсутність віньєтування є візитною карткою даного оптичного приладу.
 
Використання в даній моделі фірмового покриття, що просвітлює, дозволило позбутися відблисків і ореолів. Прогресивний виробничий процес та застосування найякісніших матеріалів виключило саму можливість виникнення таких поширених оптичних дефектів як хроматичні та сферичні аберації.
 
Прогресивна система автофокусу, уможливлює ручне коригування в процесі автоматичного наведення на різкість. Ультразвуковийпривід відмінно справляється з режимом фокусування, що слідкує, при записі відео. Систему в цілому характеризують такі аспекти як висока швидкість та низький рівень шуму.
 
Дев'яти пелюсткова діафрагма дозволяє формувати малюнок позафокусного розмиття, що запам'ятовується, що з урахуванням відмінного показника світлосили є серйозним аргументом для застосування даного об'єктива для художньої зйомки.
 
Латунне кріплення байонета, корпус комбінований з металу та композитного матеріалу гарантують стійкість до зношування, при оптимальній вазі та тактильних властивостях. Герметизацію більшості з'єднань забезпечують ущільнювальні вставки згуми.
 
Використання фірмової док-станції Sigma USB Dock Micro Tune дозволяє самостійно оновлювати прошивку та коригувати роботу системи фокусування.

Об'єктив SIGMA 24mm f/1.4 DG HSM FOR CANON ART Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Об'єктив SIGMA 24mm f/1.4 DG HSM FOR CANON ART в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Об'єктиви для фотоапаратів купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Об'єктиви для фотоапаратів и купити Об'єктив SIGMA 24mm f/1.4 DG HSM FOR CANON ART в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Об'єктив SIGMA 24mm f/1.4 DG HSM FOR CANON ART

Система Canon
Тип Ширококутовий об'єктив
Тип кріплення Canon EF
Стабілізатор зображення Ні
Світлосила Надсвітлосильний
Тип діафрагми f/1.4

* Технічні характеристики Об'єктив SIGMA 24mm f/1.4 DG HSM FOR CANON ART можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Об'єктив SIGMA 24mm f/1.4 DG HSM FOR CANON ART

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на SIGMA 24mm f/1.4 DG HSM FOR CANON ART

Код товару: 342560
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 342563
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 342533
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →