Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Об'єктив SIGMA 24-70mm f/2.8 DG OS HSM FOR CANON ART

Код товару: 242582
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Sigma
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Об'єктиви для фотоапаратів Об'єктив SIGMA 24-70mm f/2.8 DG OS HSM FOR CANON ART

Об'єктив SIGMA 24-70mm f/2.8 DG OS HSM FOR CANON ART – зум-об'єктив для повнокадрових дзеркальних фотокамер. Ідеально підходить для роботи в умовах низького освітлення, також забезпечує добрий контроль над фокусом при використанні методів малої глибини різкості.

Ціна: 50869 грн
шт

Опис товару Об'єктив SIGMA 24-70mm f/2.8 DG OS HSM FOR CANON ART

Об'єктив SIGMA 24-70mm f/2.8 DG OS HSM FOR CANON ART
 
Зум-об'єктив для повнокадрових дзеркальних фотокамер, також використовується з моделями APS-C, де він забезпечує діапазон фокусних відстаней 38.4-112 мм. Максимальна діафрагма f/2.8 ідеально підходить для роботи в умовах низького освітлення, також забезпечує хороший контроль над фокусом під час використання методів малої глибини різкості.
 
У рамках популярної серії об'єктивів Art з ухилом на художній малюнок, використовується складний оптичний дизайн, який включає три скляні лінзи SLD (Special Low Dispersion) і чотири асферичні лінзи для зменшення монохроматичних і сферичних аберацій та інших аномалій для більшої ясності ірізкість зображення. Спеціальне багатошарове покриття лінз застосовується для придушення відблисків і ореолів об'єктивів для точної передачі кольорів і високої контрастності.
 
Діафрагма складається з дев'яти пелюсток, що дозволяє отримати плавне та приємне за якістю боке.
 
На додаток до оптичних можливостей, об'єктив оснащений фірмовим приводом Hyper Sonic Motor для швидкої, плавної та безшумної роботи автофокусу. Ручний режим доступний під час автоматичного фокусування. Оптичний стабілізатор (OS) зводить до мінімуму появу тремтіння камери, що забезпечує більш чітке зображення під час зйомки в ручному режимі.
 
Корпус міцний, зроблений з металу, а зовнішнірухомі частини складаються із термостійкого композиту (TSC), вони довго прослужать при використанні об'єктива в умовах суттєвого перепаду температур. Латунне байонетне кріплення забезпечує жорсткість та точність монтажу. У конструкцію кріплення вбудований гумовий ущільнювач для захисту від пилу та вологи.

Об'єктив SIGMA 24-70mm f/2.8 DG OS HSM FOR CANON ART Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Об'єктив SIGMA 24-70mm f/2.8 DG OS HSM FOR CANON ART в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Об'єктиви для фотоапаратів купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Об'єктиви для фотоапаратів и купити Об'єктив SIGMA 24-70mm f/2.8 DG OS HSM FOR CANON ART в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Об'єктив SIGMA 24-70mm f/2.8 DG OS HSM FOR CANON ART

Система Canon
Nikon
Minolta
Pentax
Sigma
Sony
Формат Повний кадр
Тип Універсальний
Тип кріплення Canon EF
Стабілізатор зображення Є
Світлосила f/2.8
Трансфокатор (зум) Кратність масштабування: 3x

* Технічні характеристики Об'єктив SIGMA 24-70mm f/2.8 DG OS HSM FOR CANON ART можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Об'єктив SIGMA 24-70mm f/2.8 DG OS HSM FOR CANON ART

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на SIGMA 24-70mm f/2.8 DG OS HSM FOR CANON ART

Код товару: 342554
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 342459
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 342488
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →