Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Об'єктив SIGMA 14-24mm f/2.8 DG HSM FOR NIKON ART

Код товару: 240057
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Sigma
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Об'єктиви для фотоапаратів Об'єктив SIGMA 14-24mm f/2.8 DG HSM FOR NIKON ART

Об'єктив SIGMA 14-24mm f/2.8 DG HSM FOR NIKON ART - ширококутний зум з низьким рівнем аберацій та точним автофокусом зі швидким спрацьовуванням. Модель оснащується міцним металевим байонетом Nikon F.

Ціна: 51815 грн
шт

Опис товару Об'єктив SIGMA 14-24mm f/2.8 DG HSM FOR NIKON ART

Об'єктив SIGMA 14-24mm f/2.8 DG HSM FOR NIKON ART - ширококутний зум з низьким рівнем аберацій та точним автофокусом зі швидким спрацюванням. Модель оснащується міцним металевим байонетом Nikon F.
 
Модель використовується для екшн зйомок, а також для створення інтер'єрних кадрів та детальних панорамних знімків. Об'єктив дозволяє створювати кадри з незвичайною передачею простору - це забезпечується зміною кута огляду від 84,1° до 114,2°.
Ширококутний зум об'єктив може застосовуватися у складних умовах. Він оснащений пило- та вологозахистом. Для безпечного транспортування ця оптика комплектується кришкою, яка з внутрішньої сторони має оксамитову накладку, - вона надівається набленду.
 
Об'єктив спеціально розроблений для роботи з сучасними цифровими фотокамерами з роздільною здатністю понад 50МП. Оптична конструкція об'єктиву 14-24мм F2.8 DG HSM | Art включає 3 елементи з FLD скла, 3 елементи з SLD скла, а також 3 асферичні елементи, що мінімізує поперечні хроматичні аберації, а також інші види оптичних спотворення, забезпечуючи чудову якість зображення на всьому діапазоні фокусних відстаней від 14 до 24 мм.
 
Важливим елементом конструкції є передня асферична лінза великого діаметра. Оптимальний розподіл світлового потоку через цю лінзу та інші елементи знижує дисторсію практично до нуля (менше 1% прифокусування на нескінченність). В результаті світлові точки візуалізуються на зображенні саме як точки без розтягування від центру до країв, а щільність потоку світла, що проходить через об'єктив, однакова по всьому полю кадру. Окрім цього, точні оптичні розрахунки, проведені на початковій стадії проектування, забезпечили мінімізацію внутрішніх перевідбиття та засвічення.

Об'єктив SIGMA 14-24mm f/2.8 DG HSM FOR NIKON ART Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Об'єктив SIGMA 14-24mm f/2.8 DG HSM FOR NIKON ART в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Об'єктиви для фотоапаратів купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Об'єктиви для фотоапаратів и купити Об'єктив SIGMA 14-24mm f/2.8 DG HSM FOR NIKON ART в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Об'єктив SIGMA 14-24mm f/2.8 DG HSM FOR NIKON ART

Система Nikon
Тип Ширококутовий об'єктив
Тип кріплення Nikon F
Стабілізатор зображення Ні

* Технічні характеристики Об'єктив SIGMA 14-24mm f/2.8 DG HSM FOR NIKON ART можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Об'єктив SIGMA 14-24mm f/2.8 DG HSM FOR NIKON ART

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на SIGMA 14-24mm f/2.8 DG HSM FOR NIKON ART

Код товару: 342488
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 342462
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 342516
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →