Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Кавоварка Siemens TP 503R09

Код товару: 246825
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Siemens
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Кавомашини Кавоварка Siemens TP 503R09

Тип Кавомашина Тип використовуваної кави Зернова мелена

Ціна: 22919 грн
шт

Опис товару Кавоварка Siemens TP 503R09

 Ідеальна температура заварювання для максимального розкриття аромату Ваших улюблених кавових напоїв Еспресо має можливість повністю розкрити свій аромат, але це станеться лише за умови, що кава буде приготовлена ​​за правильної температури заварювання. Ідеальна температура для заварювання якісного еспресо – 90-95°C. Тільки кавоварки серії EQ завдяки унікальній системі "senso flow system" завжди нагрівають воду до оптимальної температури, одночасно забезпечуючи ідеальну тривалість заварювання. Саме таким чином зразкова техніка гарантує зразкове еспресо. Функція "one touch function" - простий і швидкий шлях до досконалого смаку кави.кава з молоком, капучіно або латте-маккіато - завдяки повністю автоматичним кавомашинам Siemens Ви отримуєте досконалий смак кави одним натисканням кнопки. Залежно від вибраного кавового напою, система автоматично вибирає співвідношення гарячого молока, молочної пінки та кави. Функція "one touch function" - простий і швидкий шлях до досконалого смаку кави. Для приготування екстрамічної кави: функція aromaDouble Shot. Приготування екстраміцної кави з неперевершеним смаком завдяки інноваційній функції aromaDouble Shot (подвійний помел кави та подвійне заварювання). Цей повністю автоматизований процес гарантує, що Ваша кава не буде гіркого присмаку, оскільки через систему заварюванняпроходить менша кількість води, відповідно, вивільняється менше гірких речовин.

Кавоварка Siemens TP 503R09 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Кавоварка Siemens TP 503R09 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Кавомашини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Кавомашини и купити Кавоварка Siemens TP 503R09 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Кавоварка Siemens TP 503R09

Тип Кавомашина
Потужність 1500
Об'єм резервуара для води 1.7
Використана кава Зерновий
мелений
Максимальний тиск 15 бар
Колір Немає даних
Сфера використання Ні
Керування Ні
Спосіб розміщення Пластик
Автоматичне приготування напоїв Є
Вага Немає даних
Особливості Габарити (ВхШхГ), см
36.7 х 27.7 х 45
Габарити в упаковці (ВхШхГ), см
51 х 34.3 х 42.8
Габарити (ВхШхГ) вага, кг
8.384
Вага в упаковці, кг
9.6
Країна-виробник Чорний

* Технічні характеристики Кавоварка Siemens TP 503R09 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Кавоварка Siemens TP 503R09

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Siemens TP 503R09

Код товару: 65397
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 219963
На замовлення, 1-3 дні
Nivona NICR 759 24768 грн
Код товару: 289836
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →