Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Холодильник Siemens KI 86VNSF0

Код товару: 265282
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Siemens
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Холодильники Холодильник Siemens KI 86VNSF0

Холодильник Siemens KI 86VNSF0 - двокамерний холодильник, що вбудовується, загальним об'ємом 265 л. Оснащений функціями швидкого заморожування і сигналу відкритих дверей, а також має двері, скляні полиці та інтегровані ручки.

Ціна: 25585 грн
шт

Опис товару Холодильник Siemens KI 86VNSF0

Холодильник Siemens KI 86VNSF0 - двокамерний холодильник, що вбудовується, загальним об'ємом 265 л. Оснащений функціями швидкого заморожування і сигналу відкритих дверей, а також має двері, скляні полиці та інтегровані ручки.
 
Функція суперзаморозки
Забезпечує швидке заморожування продуктів та запобігає відтаванню морозильної камери. Пристрої з функцією автоматичного заморожування автоматично перемикаються на нормальний режим роботи при досягненні оптимальної температури, таким чином запобігаючи втраті енергії. В результаті заморожені продукти довго зберігають свій смак.
 
Функція NoFrost 
Показники вологості повітря постійнозаписуються у центральній холодильній машині, яка часто автоматично розморожується. Функція NoFrost не тільки запобігає утворенню льоду, а також виключає необхідність ручного розморожування.
 
Два роздільні контури охолодження 
Забезпечують незалежне управління відділення для охолодження та заморожування. Прості у використанні електронні елементи керування дозволяють встановлювати індивідуальне регулювання температури.
 
FreshSense 
Завдяки оптимальним умовам зберігання зберігає ідеальну консистенцію. Постійна температура всередині холодильника має вирішальне значення для збереження свіжості та смаку продуктів. ДатчикиFreshSense постійно контролюють або регулюють температуру зовні та всередині холодильної та морозильної камер. В результаті температура всередині холодильної камери підтримується на постійному рівні, незалежно від зовнішньої температури.
 
Скринька BigBox 
Глибока висувна скринька дозволяє комфортно зберігати великі порції заморожених продуктів. Ящик BigBox забезпечить достатньо місця навіть для великих порцій.
 
VarioShelf
Полиці із загартованого скла дозволяють легко відрегулювати під кутом установки та вилучення продуктів із холодильника. Ідеально підходять для зберігання великого посуду, такі як склянки або пляшки, які потрібно встановлювати у вертикальному положенні,також забезпечує повну гнучкість, коли вам потрібно більше місця. Одна половина полиці легко ковзає під іншу, звільняючи місце.
 
Світлодіодне освітлення 
Використання світлодіодів забезпечує рівномірний розподіл світла без засліплення. Світлодіодне освітлення споживає менше струму протягом усього терміну служби пристрою.
 
VarioZone 
Ви можете легко зняти всі полиці, що знаходяться в холодильнику, щоб отримати більший простір для зберігання.
 
Полиці EasyAccess 
Яскраві скляні полиці легкі у використанні завдяки механізму вільного вилучення.

Холодильник Siemens KI 86VNSF0 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Холодильник Siemens KI 86VNSF0 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Холодильники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Холодильники и купити Холодильник Siemens KI 86VNSF0 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Холодильник Siemens KI 86VNSF0

Встановлення Окремо стоїть
Тип холодильника Вбудований
Система охолодження No Frost
Розташування морозильної камери Знизу
Загальний об'єм, л 267 л
Об'єм холодильника, л 183 л
Обсяг морозильної камери, л 84 л
Колір Білий
Керування Кнопкові перемикачі
Єнергоспоживання 286 кВт * год / рік
Кількість компресорів 1
Кількість камер 2
Кількість дверей 2
Матеріал полиць Загартоване скло
Можливість перевішування двері Є
Рівень шуму 39 дБ
Потужність заморожування 4.2 кг/добу
Додаткові можливості Автоматичне розморожування
Швидке охолодження
LED освітлення
Ковзне кріплення
Габарити (ШxГxВ) Розміри (ШxГxВ), см: 54.1 x 54.8 х 177.2
Розміри для вбудовування (ШxГxВ), см: 56.0 x 56.0 х 177.2

* Технічні характеристики Холодильник Siemens KI 86VNSF0 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Холодильник Siemens KI 86VNSF0

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Siemens KI 86VNSF0

Код товару: 342313
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 362069
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 303529
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →