Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Холодильник Siemens KG 39NAI35

Код товару: 78831
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Siemens
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Холодильники Холодильник Siemens KG 39NAI35

Спосіб встановлення Окремостоячий (соло); Тип холодильника Двокамерний; Розміщення морозильної камери Нижнє; Корисний об'єм холод. камери 307 л; Корисний об'єм мороз. камери 92 л;

Ціна: 32637 грн
шт

Опис товару Холодильник Siemens KG 39NAI35

Ізморозь у морозильній камері утворюється внаслідок неминучого надходження до неї теплого, вологого повітря з приміщення. У холодильниках із системою noFrost таке вологе повітря за допомогою вентилятора «витягується» і подається у випарник. Там він охолоджується, волога конденсується, осідає як інею на стінці випарника, і систематично тане. Тала вода стікає через стічний жолоб назовні в піддон над компресором, звідки випаровується. Холодне і вже сухе повітря подається назад в морозильну камеру і рівномірно розподіляється в ній знову ж таки за допомогою вентилятора. Таким чином, з повітря, що циркулює в морозильній камері, видаляється зайва волога, а значить у самій камері не відбуваєтьсянамерзання.

Система автоматичного розморожування самостійно розморожує холодильну камеру через певні часові відтинки. Відбувається це за рахунок конденсації вологи на задній стінці, тала вода стікає з неї в спеціальну ємність на зворотному боці приладу, звідки випаровується, піддаючись дії тепла від роботи компресора.

Система багатопоточного охолодження multiAirflow System забезпечує рівномірний та швидкий розподіл холодного повітря на всіх рівнях холодильної камери та гарантує дбайливе охолодження продуктів.

Відділення coolBox - це відділення в холодильній камері, яке є прозорим контейнером з індивідуальним надходженням до нього.охолодженого повітря. Діапазон температур у відділенні coolBox – від -2°C до +3°C, що дозволяє не лише довше зберігати певні продукти, а й швидко їх охолодити за потреби. Це оптимальне місце для зберігання таких свіжих продуктів як риба, м'ясо, птиця або раніше приготовлені страви.

Холодильник Siemens KG 39NAI35 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Холодильник Siemens KG 39NAI35 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Холодильники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Холодильники и купити Холодильник Siemens KG 39NAI35 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Холодильник Siemens KG 39NAI35

Встановлення Окремо (соло)
Тип холодильника Двокамерний
Система охолодження No Frost (суха)
Розташування морозильної камери знизу
Загальний об'єм, л 400
Об'єм холодильника, л 307
Обсяг морозильної камери, л 92
Колір сріблястий
Керування механічне
Єнергоспоживання А+
Кількість компресорів 1
Кількість камер 2
Кількість дверей 2
Матеріал полиць Скло
Зона свіжості є
Можливість перевішування двері є
Рівень шуму 43
Потужність заморожування 15
Габарити (ШxГxВ) 200х70х65 см
Вага 90

* Технічні характеристики Холодильник Siemens KG 39NAI35 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Холодильник Siemens KG 39NAI35

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Siemens KG 39NAI35

Код товару: 1685
На замовлення, 1-3 дні
Samsung RL44SCSW 32766 грн
Код товару: 346868
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 190753
На замовлення, 1-3 дні
LG GA-B509CBTM 33024 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →