Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вбудована духова шафа Siemens HB 634GHS1

Код товару: 58361
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Siemens
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Вбудовувані духові шафи Вбудована духова шафа Siemens HB 634GHS1

Тип - електричний,
управління - сенсорне,
об'єм - 71 л,
59.5 х 59.5 х 54.8 см,
чорний

Ціна: 22704 грн
шт

Опис товару Вбудована духова шафа Siemens HB 634GHS1

 Духова шафа Siemens HB 634 GHS1 (HB634GHS1) - функціональна електрична духова шафа, за допомогою якої можна легко і швидко приготувати величезну кількість різних страв. Внутрішнього об'єму в 71 л цілком вистачить для одночасного приготування на кількох рівнях або запікання великих порцій або крупного птаха. Крім багатого функціоналу дана модель також відрізняється стильним і привабливим дизайном, в якому вдало поєднуються суворе чорне скло і матова нержавіюча сталь, що гармонійно доповнюватиме і прикрашатиме будь-який сучасний кухонний інтер'єр. Для приготування страв можна скористатися одним із 13-ти режимів нагріву, серед яких є конвекція, традиційнийнагрівання, гриль великої та малої площі, томлення, режим Піца та ін. Програма coolStart дозволяє розпочинати процес приготування без попереднього нагрівання духовки. До того ж, в духовці Siemens HB 634 GHS1 реалізована новітня технологія 4D-нагріву - спеціальний вбудований вентилятор особливої ​​конструкції, обертаючись поперемінно в двох напрямках, гарантує більш рівномірний розподіл гарячого повітря по всьому внутрішньому об'єму духів. На якому рівні стоїть лист, страва приготується поступово з усіх боків. Для зручності та безпеки вилучення гарячого листа модель додатково обладнана дворівневимителескопічними напрямними зіспеціальною функцією міцного фіксування. Кольоровий сенсорний TFT-дисплей дозволяє не тільки швидко вибрати необхідні параметри приготування, а також дає можливість по градусу регулювати температуру нагріву від 30°C до 300°C. А попередня функція Шабат після закінчення приготування автоматично переведе духовку в режим автопідігріву збереже Вашу страву гарячим від 24 до 72 годин.

 

Вбудована духова шафа Siemens HB 634GHS1 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вбудована духова шафа Siemens HB 634GHS1 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Вбудовувані духові шафи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Вбудовувані духові шафи и купити Вбудована духова шафа Siemens HB 634GHS1 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вбудована духова шафа Siemens HB 634GHS1

Тип електричний
Об'єм 71 л
Енергоспоживання А
Керування Управління: сенсорне
Перемикачі: утоплювані
Кнопка Info
Багатофункціональний годинник
Дисплей є
Система очищення ecoClean Plus
Телескопічні напрямні є
Гриль є
Конвекція є
Особливості н.д.
Кількість дверних окулярів 2
Режими - 10 режимів нагріву: 4D-Гаряче повітря, верхній/нижній жар, гаряче повітря eco, верхній/нижній жар eco, гриль з конвекцією, гриль, велика площа, гриль, невелика площа, піца, нижній жар, функція CoolStart
- Автоматично швидке розігрів
Колір антрацит+срібло
Габарити Розмір (ВхШхГ): 59.5x59.5x54.8 см
Розміри для вбудовування (ВхШхГ): 60х56х55 см

* Технічні характеристики Вбудована духова шафа Siemens HB 634GHS1 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вбудована духова шафа Siemens HB 634GHS1

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Siemens HB 634GHS1

Код товару: 132932
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 59563
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 322758
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →