Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вбудована поверхня Siemens ER 6A6PD70

Код товару: 119212
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Siemens
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Побудовані -на поверхнях Вбудована поверхня Siemens ER 6A6PD70

Газова варильна поверхня SIEMENS ER 6 A 6 PD 70 R. Газова варильна поверхня з технологією stepFlame для точного контролю полум'я на 9 щаблях. Технологія stepFlame: точне реулювання полум'я на 9 різних ступенях.7-сегментний дисплей інформує про обраний рівень потужності. Чавунні грати легко зняти і очистити в посудомийній машині. Висока якість матеріалів та складання - складові чавунні грати. Зручне використання завдяки високій якості та дизайну поворотних перемикачів.

Ціна: 25069 грн
шт

Опис товару Вбудована поверхня Siemens ER 6A6PD70

 Газові поверхні Siemens забезпечать високу продуктивність та безпеку у використанні. І на додаток до технічних характеристик, поверхні мають неповторний стиль та ергономічний дизайн. Виготовлені з високоякісного скла, стійкі до різних пошкоджень, мають спеціальну інноваційну конструкцію грат і конфорок, легкі в очищенні, різноманітні за формою та кольором – все це робить поверхні Siemens неповторними. Газова поверхня flameTronic пропонує додатковий комфорт та безпеку в експлуатації. Завдяки сучасній електронній системі керування достатньо одного повороту перемикача, щоб запалити конфорку.

 
Якщо одна з конфороквипадково згасне, то спрацьовує функція автоматичного G2.JPG повторного електрозапалювання - вогонь з'явиться знову, зі збереженням всіх встановлених вами потужностей. Якщо повторне запалювання неможливе, поверхня автоматично відключиться і припиниться подача газу. Це виключає можливість витоку газу. І для найбільш забудькуватих: після 6 годин безперервної роботи поверхня автоматично відключиться.

Вбудована поверхня Siemens ER 6A6PD70 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вбудована поверхня Siemens ER 6A6PD70 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Побудовані -на поверхнях купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Побудовані -на поверхнях и купити Вбудована поверхня Siemens ER 6A6PD70 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вбудована поверхня Siemens ER 6A6PD70

Тип поверхні Електрична
Панель конфорту Склокераміка
Всього пальників, ПК 4
Перемикачі Механіка
Таймер каміна Ні
Газовий контроль Є
Матеріал стін Чавун
Автоматичний банк Є
Колір панелі конференцій Чорна
Колір кадру Без рамки
Розміри (SHG) 60/50 см

* Технічні характеристики Вбудована поверхня Siemens ER 6A6PD70 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вбудована поверхня Siemens ER 6A6PD70

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Siemens ER 6A6PD70

Код товару: 147352
На замовлення, 1-3 дні
BOSCH PVW 851FB5E 25327 грн
Код товару: 3031
На замовлення, 1-3 дні
Bosch PPP 612M91E 25456 грн
Код товару: 307738
На замовлення, 1-3 дні
Aeg HVB 64420 IB 25499 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →