Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Швидкісна з підшипником та сталевим тросом з алюм. ручками Zelart FI-5100 Чорна

Код товару: 218860
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Zelart
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Скупування Швидкісна з підшипником та сталевим тросом з алюм. ручками Zelart FI-5100 Чорна

l-2,75м, d-3мм

Ціна: 405 грн
шт

Опис товару Швидкісна з підшипником та сталевим тросом з алюм. ручками Zelart FI-5100 Чорна

 Матеріал: сталь, пластик. span>

Довжина джгута: 2,75 м.
Підшипник: є.
style="box-sizing: inherit;" />
Колір
: жовтий, червоний, синій, фіолетовий, чорний.
Призначення: для розвитку витривалості

FI-5100 – надійна скакалка з елегантними алюмінієвими ручками, яка має вражаючий послужний список використання на змаганнях зі скіпінгу.

Призначення
Вправи зі скакалкою використовуються практично у всіх видах спорту, бокс, боротьба, футбол або фітнес - вони допомагають розвинути витривалість,настільки необхідну як для напружених тренувань, так і для змагань. Висока швидкість обертання джгута (до 320 об/хв.), якою дозволяє досягти конструкція цієї скакалки, вимагає від спортсмена граничної концентрації, тримає у напрузі м'язи тіла, покращує рівновагу та координацію рухів. Також стрибки через скакалку стимулюють роботу серця, розвивають дихання, ефективно спалюють калорії – все це сприятливо впливає на здоров'я та загальне самопочуття.

Особливих навичок поводження зі скакалкою не потрібно, тому користуватися нею можуть люди з різним рівнем фізичного розвитку, при цьому тренуватися можна як на вулиці, так і в приміщенні.

Опис
В якості шнура (джгута) скакалки використовується металевий трос у поліетиленовому обплетенні, гвинтом зафіксований у вуху, який за допомогою підшипника з'єднаний з рукояттю. Фіксуючий гвинт дозволяє регулювати довжину відповідно до зростання користувача. Якісні підшипники забезпечують високу швидкість обертання джгута та не дають йому сплутуватися під час виконання вправ. Рукоятка виготовлена ​​з міцного полегшеного пластику високоміцного алюмінію промислової марки. Завдяки ергономічній формі вони зручно лягають в руку, а ромбоподібні насічки на поверхні забезпечують надійний хват, що дозволяє зосередитись безпосередньо на стрибках.

Швидкісна з підшипником та сталевим тросом з алюм. ручками Zelart FI-5100 Чорна Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Швидкісна з підшипником та сталевим тросом з алюм. ручками Zelart FI-5100 Чорна в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Скупування купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Скупування и купити Швидкісна з підшипником та сталевим тросом з алюм. ручками Zelart FI-5100 Чорна в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Швидкісна з підшипником та сталевим тросом з алюм. ручками Zelart FI-5100 Чорна

Тип Скакалка
Розмір l-2,75м, d-3мм
Забарвлення Чорна

* Технічні характеристики Швидкісна з підшипником та сталевим тросом з алюм. ручками Zelart FI-5100 Чорна можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Швидкісна з підшипником та сталевим тросом з алюм. ручками Zelart FI-5100 Чорна

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Швидкісна з підшипником та сталевим тросом з алюм. ручками Zelart FI-5100 Чорна

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →