Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Швидкісна Кросфіт з підшипником та сталевим тросом Zelart FI-1008A Фіолетова

Код товару: 218852
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Zelart
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Скупування Швидкісна Кросфіт з підшипником та сталевим тросом Zelart FI-1008A Фіолетова

l-2,75м, d-3мм, кольори в асорт

Ціна: 212 грн
шт

Опис товару Швидкісна Кросфіт з підшипником та сталевим тросом Zelart FI-1008A Фіолетова

 Матеріал: сталь, пластик.

Довжина джгута: 2,7 м.
Діаметр джгута: 3 мм.
Підшипник: є.
Регулювання довжини: є.
Колір: жовтий, червоний, малиновий, помаранчевий, салатовий, синій, фіолетовий, чорний.
Призначення: для розвитку витривалості.
 
FI-1008A - це скакалка, яку виробник позиціонує як найшвидшу і найплавнішу на планеті. Можливо, надто сміливе твердження, але воно певною мірою відповідає дійсності.
 
Шукаєте універсальний тренажер, який дозволить зробити легку розминку і дати організму максимальне навантаження? Відмінний вибір у цьому випадку – швидкісна скакалка для кросфіту з підшипником та сталевим.тросом FI-1008A. В інтернет-магазині «Планета Спорт» її можна купити оптом або в роздріб недорого.
 
Призначення
Вправи зі скакалкою використовуються практично у всіх видах спорту, чи то бокс, боротьба, футбол чи фітнес – вони допомагають розвинути витривалість, таку необхідну як для напружених тренувань, так і для змагань. Висока швидкість обертання джгута (до 320 об/хв.), якою дозволяє досягти конструкція цієї скакалки, вимагає від спортсмена граничної концентрації, тримає у напрузі м'язи тіла, покращує рівновагу та координацію рухів. Також стрибки через скакалку стимулюють роботу серця, розвивають дихання, ефективно спалюють калорії – все цеблаготворно впливає на здоров'я та загальне самопочуття.
 
Особливих навичок поводження зі скакалкою не потрібно, тому користуватися нею можуть люди з різним рівнем фізичного розвитку, при цьому тренуватися можна як на вулиці, так і в приміщенні.
 
Опис
В якості шнура (джгута) скакалки використовується металевий трос поліетиленової обплетення, гвинтом зафіксований в вуху, яка за допомогою підшипника з'єднана з рукояттю. Фіксуючий гвинт дозволяє регулювати довжину відповідно до зростання користувача. Якісні підшипники забезпечують високу швидкість обертання джгута та не дають йому сплутуватися під час виконання вправ. Рукоятки виготовленііз міцного полегшеного пластику. Завдяки ергономічній формі вони зручно лягають в руку, а шорстка поверхня забезпечує надійний хват, що дозволяє зосередитись безпосередньо на стрибках.

Швидкісна Кросфіт з підшипником та сталевим тросом Zelart FI-1008A Фіолетова Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Швидкісна Кросфіт з підшипником та сталевим тросом Zelart FI-1008A Фіолетова в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Скупування купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Скупування и купити Швидкісна Кросфіт з підшипником та сталевим тросом Zelart FI-1008A Фіолетова в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Швидкісна Кросфіт з підшипником та сталевим тросом Zelart FI-1008A Фіолетова

Тип Скакалка
Розмір l-2,75м, d-3мм
Забарвлення Фіолетова

* Технічні характеристики Швидкісна Кросфіт з підшипником та сталевим тросом Zelart FI-1008A Фіолетова можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Швидкісна Кросфіт з підшипником та сталевим тросом Zelart FI-1008A Фіолетова

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Швидкісна Кросфіт з підшипником та сталевим тросом Zelart FI-1008A Фіолетова

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →