Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Шолом Zelart MA-4539 р-р L, синій

Код товару: 222133
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Zelart
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Захист для боксу та бойових мистецтв Шолом Zelart MA-4539 р-р L, синій

Шолом Zelart MA-4539 (EVA, нейлон, р-р L, синій)

Ціна: 324 грн
шт

Опис товару Шолом Zelart MA-4539 р-р L, синій

 Матеріал: етилвінілацетат (EVA), нейлон.

Розмір/обхват голови: L/56-58см
Колір: синій.
Кріплення: липучки.
Призначення: захист голови в тхеквондо.
 
Призначення
Шолом – це обов'язковий елемент екіпірування в тхеквондо, який призначений для захисту голови спортсмена від ударів. Основне завдання шолома звести до мінімуму ризик струсів головного мозку, що досягається шляхом поглинання та розсіювання енергії удару. Також шолом оберігає від травм (розсічень) надбрівні дуги та вушні раковини бійця, що частково прикриває його обличчя.
 
У тхеквондо удари ногами застосовуються чи не частіше ніж руками і при цьому відрізняються своєю нищівністю. Томушолом є обов'язковим для всіх спортсменів незалежно від рівня їх кваліфікації і використовується як під час тренувальних поєдинків, так і на змаганнях.
 
Опис снаряда
При виробництві своєї продукції компанія Zelart використовує всі доступні інноваційні технології, що в даному випадку допомогло створити дійсно надійний шолом для тхеквондо. Він виготовлений із етилвінілацетату (EVA) методом вакуумного лиття. За рахунок цього виходить щільний високоякісний виріб, що характеризується легкістю та при цьому відмінною здатністю до поглинання сили удару. Внутрішня підкладка виготовлена ​​з нейлону, який добре відводить вологу та дозволяє голові"дихати".
 
Шолом виготовлений таким чином, щоб захищати найвразливіші частини голови (віскі, потилицю, тім'яну частину), не обмежуючи спортсмену огляд. Податливий матеріал забезпечує легке припасування шолома відповідно до розміру і форми голови. Ремінець з липучкою, що розташований на підборідді, гарантує, що він не бовтатиметься і з'їжджатиме під час поєдинку.
 
Переваги
 
Забезпечує максимальне поглинання енергії удару.
Простий у використанні – можна швидко надіти або зняти.
Мабуть, найлегший головний убір у своєму класі.
Оптимальне співвідношення ціна/якість.

Шолом Zelart MA-4539 р-р L, синій Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Шолом Zelart MA-4539 р-р L, синій в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Захист для боксу та бойових мистецтв купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Захист для боксу та бойових мистецтв и купити Шолом Zelart MA-4539 р-р L, синій в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Шолом Zelart MA-4539 р-р L, синій

Тип Шолом
Розмір Л
Матеріал EVA, нейлон

* Технічні характеристики Шолом Zelart MA-4539 р-р L, синій можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Шолом Zelart MA-4539 р-р L, синій

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Шолом Zelart MA-4539 р-р L, синій

Код товару: 222130
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 222131
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 222132
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →