Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

ТБ Sharp LC-65UI7352E

Код товару: 138662
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Sharp
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

LED-телевізори ТБ Sharp LC-65UI7352E

LCD телевізор (LED); діагональ екрану: 65"; роздільна здатність: 3840x2160; частота: Active Motion 400 Гц; тюнер аналоговий/цифровий: DVB-T/T2, DVB-S/S2, DVB-C; мб/сек)

Ціна: 33110 грн
шт

Опис товару ТБ Sharp LC-65UI7352E

Діагональ, дюйм:
Діагональ, дюйм - розмір екрану вимірюється довжиною його діагоналі, що виражається в дюймах (1 дюйм = 25,4 мм). Найбільш оптимальними за ціною є моделі із діагоналями 32-42".

65

Роздільна здатність, пікселі:
Роздільна здатність, пікселі — розмір зображення на екрані в пікселях. Чим вище роздільна здатність, тим більш детальне зображення користувач отримує. Для маленьких телевізорів до 26"оптимальними будуть матриці з роздільною здатністю 1280x720 або 1366x768. Для телевізорів вищої діагоналі варто розглядати моделі з роздільною здатністю Full HD (1920x1080) або Ultra HD (3840&215;2160).

3840x2160 

Вигнутий екран:
Вигнутий екран — перевага вигнутого екрана перед класичним плоским полягає в тому, що зображення сприймається людським оком набагато більш насиченим. Адже периферійні зони при погляді на плоский екран сприймаються не так чітко, як це відбувається під час перегляду вигнутого телевізора.

ні

Частота, Гц:
Частота, Гц  — плазмові та РК телевізори використовують частоти від 50 Гц ібільше. Підвищувати частоту розгортки (більше 50 Гц) необхідно для отримання більш плавної картинки на екрані. Технологія 100 Гц, яка використовується в РК телевізорах відрізняється від телевізорів, що використовується в ЕПТ тим, що електроніка телевізора створює проміжні кадри. Тим самим помітно збільшуючи плавність картинки в РК телевізорах. Добиваються частоти 200 Гц різними способами. Один з таких методів, пропонує компанія Sony і Samsung, що працює за схожою технологією, що і частота розгортки 100 Гц, але різниця в тому, що між двома оригінальними кадрами вставляється три додаткові кадри замість одного, віддаючи руху на телевізорі більшої плавності. Інший спосіб отримання частоти 200 Гц – цетехнологія Scanning backlight, що працює за принципом створення тільки одного кадру, як і в телевізорах з частотою 100 Гц, а ось ефект 200 Гц досягається шляхом мерехтіння з високою частотою підсвічування екрану, що допомагає досягти плавності зображення. При використанні даного методу досягнення 200 Гц якість картинки поступається першим методом. Телевізори, що володіють частотою 400-800 Гц і вище, найчастіше поєднують у собі різні технологічні хитрощі, такі як створення проміжних кадрів плюс використання мерехтливого підсвічування. Таким чином кожен із виробників робить ставку на ту технологію, яка йому зручніша, а ми як і вільні вибирати те, що хочемо отримати на виході.
Active Motion 400

Кут огляду, гор/верт:
Кут огляду, гор/верт — при якому куті нахилу або повороту зображення на екрані залишатиметься без спотворень.

178/178

Час реакції, мс:
Час реакції, мс — мінімальний час, за який відбувається зміна яскравості пікселя. Чим нижче цей параметр, тим більш плавна картинка і менше видимих ​​спотворень.

немає даних

Яскравість, кд/м2:
Яскравість, кд/м2 — чим вищий максимальний рівень яскравості, тим більше видимим зображення буде при яскравому освітленні або прямих сонячних променях.

ніданих

Контрастність:
Контрастність — співвідношень характеристик (яскравості) різних ділянок зображення білого та чорного кольорів. Чим вище цей параметр, тим більш помітними стають деталі зображення.

(1000000:1)

Покриття:
Покриття — розрізняють глянсове та матове покриття екрану. Телевізори з глянцевим покриттям мають яскравіше зображення, але при цьому бликують при яскравому освітленні. Матові дисплеї виводять зображення трохи тьмянішим, ніж глянсові, але при цьому надають можливість переглядати будь-які фільми при яскравому сонці, адже матові екрани не так сильно виблискують при яскравому освітленні. наВ даний момент використовуються технології з гібридним покриттям екрану, яке за яскравістю зображення таке ж як у глянцевих, а за наявності відсвічувань як у матових.

матове

Підтримка HDR:

є

Обладнання
Операційна система:
Операційна система — інтегрована операційна система, що дозволяє значно розширити функціональність телевізора, наблизивши його до комп'ютера.

немає даних

Smart TV:
Smart TV — так звані «розумні телевізори». Під цим терміном виробники розуміють наявність вбудованого мультимедійного центру,що дозволяє підключати телевізор до Інтернету, відтворювати відео та музику, встановлювати додаткові програми та ігри, спілкуватися в соціальних мережах тощо.

Aquos Net+

PIP (Малюнок у зображенні):
PIP (Малюнок у картинці) — можливість виведення на екран додаткового "вікна" з іншим каналом або зображенням з іншого джерела відтворення (медіаплеєр, комп'ютер тощо). Зручна функція відстеження закінчення реклами на тому чи іншому каналі.

ні

Time Shift:
Time Shift — корисна функція, коли у користувача з'являється можливість поставити телеканал на паузу і надаліпродовжити перегляд з місця, де зупинилися.

є

CI слот:
CI слот — Common Interface - слот для підключення CAM-модулів, які дають можливість переглядати закодовані канали.

1

Камера:
Камера - наявність камери в телевізорі. У більшості випадків це рішення призначене для спілкування по Skype в Smart-телевізорах.

ні

Можливість кріплення на стіну (VESA):
Можливість кріплення на стіну (VESA) — наявність отворів на задній панелі телевізора для закріплення телевізора на спеціальних кронштейнах. На даний момент використовуються кріплення,розроблені асоціацією стандартизації відеоелектроніки (Video Electronics Standarts Association – VESA).

+ (600х300)

Кардрідер:
Кардрідер — присутність у телевізорі слота для читання карт пам'яті для перегляду фото, відео та прослуховування музики.

SD Card

Вбудований медіаплеєр (підтримувані формати):
Вбудований медіаплеєр (підтримувані формати) — телевізори, оснащені вбудованим медіаплеєром, мають підтримку різноманітних форматів фото, аудіо та відео.

.mpg/.avi/.ts/.mov/.mkv/.dat/.mp4/.vob/.rm/.rmvb/ mp3/wma/aac/ac3/pcm .jpg/.jpeg/.bmp/png

Upscaling (масштабування зображення):
+ (4K)

Органи управління
Пульт ДК:
Пульт ДК — наявність додаткового комплектного пульта з розширеними можливостями, такими як наявність гіроскопа, тачпада, QWERTY-клавіатури та інших корисних особливостей.

стандартний

Управління зі смартфонів:

+ (Android, iOS)

Підтримка клавіатур та мишей:

+/+

Комунікації
Ethernet:
Ethernet — моделі, здатні підключатися до локальної комп'ютерної мережі. Як правило, таким чином вони можуть включатися до складу домашнього медіакомплексу, отримуючи відео/аудіо з мережевих джерел,в окремих випадках – ще й виходити до Інтернету на популярні ресурси.

+ (100 мб/сек)

Wi-Fi:

+ (IEEE 802.11b/g/n/ас)

DLNA:
DLNA — Digital Living Network Alliance - бездротова передача даних у домашній мережі. Завдяки цій технології можна бездротовим шляхом з'єднати в мережу всі пристрої, що підтримують технології DLNA.

є

WiDi:
WiDi — Intel Wireless Display - бездротовий інтерфейс, що дає можливість передавати контент із сумісних пристроїв на телевізор.

ні

Miracast:
Miracast — бездротовий інтерфейс, що базується на основітехнології Wi-Fi, що дозволяє виводити зображення на екран телевізора з інших пристроїв, що підтримують Miracast.

є

Bluetooth:
Bluetooth — підтримка безпроводового інтерфейсу для передачі контенту з інших сумісних пристроїв або для підключення пристроїв (клавіатура, мишка).

ні

NFC:
NFC — Near Field Communication - бездротова технологія підключення, що використовується в мобільних пристроях для синхронізації та передачі даних.

ні

3D
Підтримка 3D:
Підтримка 3D — можливість відтворення тривимірного зображення збудь-якого джерела (програвач Blu-ray 3D, ігрова консоль Sony PlayStation 3 тощо). Для перегляду використовуються спеціальні окуляри, які йдуть у комплекті з телевізором. Деякі моделі телевізорів здатні самостійно конвертувати звичайне відео у тривимірний формат, щоправда, якість такого зображення буде нижчою, ніж у повноцінного 3D

ні

Конвертація 2D у 3D:
Конвертація 2D у 3D — деякі моделі телевізорів здатні самостійно конвертувати звичайне відео у тривимірний формат, щоправда, якість такого зображення буде нижчою, ніж у повноцінного 3D.

ні

Технологія 3D:
Технологія 3D —існує 2 технології побудови тривимірного зображення на екрані телевізора - поляризаційна (пасивна) та затворна (активна). ТБ підтримують поляризаційну (пасивну) технологію 3D мають спеціальну поляризаційну плівку на екрані, яка ділить всі рядки на екрані на парні і непарні. Поляризаційні окуляри так ділять зображення, що ліве око сприймає лише парні, а праве непарні рядки. Окуляри поляризаційного типу не мають елементів живлення і мають меншу вагу, ніж затворні (активні), але при цьому якість 3D нижча ніж в активному 3D. При затворній (активній) технології тривимірне зображення будується за рахунок 3D-окулярів, зазвичай підключених за бездротовим інтерфейсомабо ІЧ-каналу до телевізора, які по черзі передають зображення на кожне око. Окуляри у подібних телевізорів мають елементи живлення і більшу вагу, ніж у пасивних окулярів, але і якість 3D в активному варіанті вища.

ні

Кількість 3D-окулярів у комплекті, шт:
Кількість 3D-окулярів у комплекті, що кілька пар очок виробник укомплектував в упаковку разом з телевізором. Звертаємо увагу, що виробники можуть змінювати комплектацію без відома нашого каталогу, тому варто уточнювати наявність очок безпосередньо перед покупкою.

ні

Тюнер
Аналоговий:
Аналоговий — системакодування відеосигналу аналогового телебачення Існує три типи: PAL (найпоширеніший у світі), NTSC (США, Канада, Мексика, Японія) та SECAM (Росія, Франція та ряд країн Африки та Близького сходу).

PAL, SECAM

Цифровий:
Цифровий — наявність цифрового тюнера для перегляду цифрового ефірного, кабельного та супутникового телебачення.

DVB-T/T2, DVB-S/S2, DVB-C

ТБ Sharp LC-65UI7352E Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити ТБ Sharp LC-65UI7352E в Одесі

Повернутися до основного батьківського розділу каталогу можна за посиланням - led телевизоры в одессе

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу LED-телевізори и купити ТБ Sharp LC-65UI7352E в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару ТБ Sharp LC-65UI7352E

Тип телевізора LCD телевізор (LED)
Діагональ екрану 65
Роздільна здатність зображення 3840x2160
Частота оновлення, Гц Active Motion 400
Кількість USB -портів 3
Wi-Fi Є
Мультимедійні формати .mpg/.avi/.ts/.mov/.mkv/.dat/.mp4/.vob/.rm/.rmvb/ mp3/wma/aac/ac3/pcm .jpg/.jpeg/.bmp/png
Телевізійний тюнер Є
Контрастність (1000000:1)
Роз'єми USB 2.0: 3 шт. HDMI: 3 шт. Ethernet-LAN: 1 шт. SCART: 1 шт. A/V (композитний): 1 шт. RCA (Y, Pb, Pr): 1 шт. S/PDIF (цифровий): 1 шт. AUX OUT: 1 шт.
Аудіосистема Динаміки, Вт: Динаміки, Вт - кількість динаміків та їх потужність.
2х10

Сабвуфер:
1х15

Саундбар:
ні

Технології об'ємного звучання: Технології об'ємного звучання — Наявність технологій, які дають змогу отримувати об'ємний звук із створенням ефекту присутності.
Dolby Digital Plus
Розміри 1461,7x280,0x901,5
Вага, кг 20,2
Колір рамки Чорний
додаткова інформація Miracast, Upscaling 4K, DLNA, Time Shift (пауза), DVR Ready (запис на зовнішні носії)
Smart TV Aquos Net+
Вигнутий екран Ні

* Технічні характеристики ТБ Sharp LC-65UI7352E можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - ТБ Sharp LC-65UI7352E

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Sharp LC-65UI7352E

Код товару: 306829
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 242652
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 245073
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →