Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: link_prev_product

Filename: product/block.php

Line Number: 77

Повернутись до списку

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: link_next_product

Filename: product/block.php

Line Number: 86

Шампунь для нормальної та сухої шкіри голови Daeng Gi Meo Ri Shampoo

Код товару: 267577
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 3-5 днів
  • Виробник: Daeng Gi Meo Ri
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Шампуні Шампунь для нормальної та сухої шкіри голови Daeng Gi Meo Ri Shampoo

Шампунь для сухої та нормальної шкіри голови добре очищає, а також живить волосся та шкіру голови, утримуючи вологу, що благотворно впливає на її стан.

Ціна: 602 грн

Опис товару Шампунь для нормальної та сухої шкіри голови Daeng Gi Meo Ri Shampoo

 Засіб підтримує оптимальний гідроліпідний баланс, допомагаючи волоссю швидше відновлювати свою силу та здоровий вигляд, незважаючи на вплив факторів навколишнього середовища.

 
Натуральні поживні компоненти, представлені в цьому шампуні, тонізують, живлять і насичують шкіру речовинами, корисними для гармонійного функціонування, зростання та попередження випадання волосся. Будучи природним джерелом вітамінів, мінералів та мікроелементів, екологічно чисті есенції та витяжки рослин заспокоюють шкіру, роблячи відтінок волосся більш насиченим та живим. Дія шампуню активізує процеси мікроциркуляції крові, яка насичує верхні шари епідермісу корисними речовинами.які безпосередньо впливають на стан волосся, роблячи його м'яким, еластичним і по-справжньому захищеним.
 
Активні інгредієнти: Корінь шавлії, Дереза ​​Барбарисова, Хризантема, Плоди китайської гледичії звичайної, листя туї східної, Екстракт

Шампунь для нормальної та сухої шкіри голови Daeng Gi Meo Ri Shampoo Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Шампунь для нормальної та сухої шкіри голови Daeng Gi Meo Ri Shampoo в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Шампуні купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Шампуні и купити Шампунь для нормальної та сухої шкіри голови Daeng Gi Meo Ri Shampoo в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Шампунь для нормальної та сухої шкіри голови Daeng Gi Meo Ri Shampoo

Тип волосся нормальні, сухі
Призначення очищення, харчування
Категорія для жінок
Клас косметики мас маркет
Об `єм 300ml
З'єднання Ammonium Laureth Sulfate, Ammonium Lauryl Sulfate, Water, Chrysanthemum Sibiricum Extract, Gleditschia australis Fruit Extract, Cocamidopropyl Betaine, Rehmannia chinensis Root Extract, Thuja orientalis Leaf Extract, Morus alba Root Extract, Polyquaternium- Fruit Extract, Fragrance, Lauramine Oxide, Potassium Cocoyl Glycinate, Cocamide MIPA, Panax ginseng root Extract, Carbomer, Methylparaben, Triethanolamine, Menthol, Steareth-2
Застосування невелику кількість шампуню нанести на вологе волосся. Масируйте круговими рухами кілька хвилин, потім добре промийте. Якщо потрібно повторіть процедуру. Можна застосовувати щодня.
Країна-виробник товарів Корея

* Технічні характеристики Шампунь для нормальної та сухої шкіри голови Daeng Gi Meo Ri Shampoo можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Шампунь для нормальної та сухої шкіри голови Daeng Gi Meo Ri Shampoo

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →