Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Сервіз столовий Carina Alvis Green 46 предметів Luminarc Q5859

Код товару: 365229
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Luminarc
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Їдальні набори Сервіз столовий Carina Alvis Green 46 предметів Luminarc Q5859

Скляний столовий сервіз Carina Alvis Green Q5859 від французького бренду Luminarc виконаний з теплостійкого скла, створеного за особливими технологіями плавлення: здатний витримати навіть найвищу температуру - 100 градусів і більше.

Ціна: 4601 грн
шт

Опис товару Сервіз столовий Carina Alvis Green 46 предметів Luminarc Q5859

  сервіз Carina Alvis Green з удароміцного скла можна підігрівати їжу в мікрохвильовій печі (має хороші діелектричні властивості і відсутність металевих домішок на відміну від посуду зі сталі, чавуну і заліза)безпосередньо після вилучення з холодильника чи морозильника.

зберігання/сервірування десертних, гарячих/холодних перших/других страв та напоїв. Скло легко переносить заморозку, в ньому можна зберігати їжу, що остигнула, в холодильнику. Мити скляний столовий посуд жорсткою дротяною мочалкою та агресивними миючими засобами вкрай не рекомендується, адже на ньому можуть з'явитися подряпини. Після багаторазового використання не втрачає первинного вигляду.

Сервіз столовий Carina Alvis Green 46 предметів Luminarc Q5859 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Сервіз столовий Carina Alvis Green 46 предметів Luminarc Q5859 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Їдальні набори купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Їдальні набори и купити Сервіз столовий Carina Alvis Green 46 предметів Luminarc Q5859 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Сервіз столовий Carina Alvis Green 46 предметів Luminarc Q5859

Матеріал Удароміцне скло
Склад обслуговування Тарілка обідня – 6 шт. Тарілка супова – 6 шт. Тарілка десертна – 6 шт. Салатник великий – 1 шт. Салатник малий – 6 шт. Страва кругла – 1 шт. Чашка 220 мл – 6 шт. Блюдце – 6 шт. Глечик з кришкою - 2 предм. Склянка висока - 6 шт.
Обладнання Кількість предметів у набір: 46 шт
Можна промивати в посудомийній машині Так

* Технічні характеристики Сервіз столовий Carina Alvis Green 46 предметів Luminarc Q5859 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Сервіз столовий Carina Alvis Green 46 предметів Luminarc Q5859

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Сервіз столовий Carina Alvis Green 46 предметів Luminarc Q5859

Код товару: 365293
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 365969
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 365970
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →