Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники Sennheiser Momentum True Wireless 3 White

Код товару: 337526
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Sennheiser
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники Sennheiser Momentum True Wireless 3 White

Навушники Sennheiser Momentum True Wireless 3 White – це стильні та зручні бездротові навушники, які створені для того, щоб дати вам можливість насолоджуватися неперевершеним звучанням улюблених треків де і коли завгодно.

Ціна: 9546 грн
шт

Опис товару Навушники Sennheiser Momentum True Wireless 3 White

Навушники Sennheiser Momentum True Wireless 3 White - це стильні та зручні бездротові навушники, які створені для того, щоб дати вам можливість насолоджуватися неперевершеним звучанням улюблених треків де і коли завгодно.
 
Звук, який надихає
Навушники використовують власні розробки в області акустики та адаптивний кодек aptX, щоб точно передавати найменші нюанси аудіосцени. А функція активного шумоподавлення дозволяє контролювати зовнішні звуки, щоб ніщо не відволікало вас, якщо ви не хочете. Крім того, ця модель може похвалитися 28 годинами автономної роботи загалом, комфортом у носінні, підтримкою голосового керування та бездротової зарядки. Таким чином, цейаксесуар може легко стати невід'ємною частиною кожного вашого дня, а ви отримаєте можливість залишатися на зв'язку зі всім своїм світом.
 
Повна поінформованість
Потрібно почути, що вас оточує, чи поговорити з другом? Режим прозорості поверне вас у світ одним дотиком.
 
Фірмовий звук Sennheiser
Насолоджуйтесь чудовим звуком з вражаючими басами завдяки технології TrueResponse від Sennheiser. В її основі лежить перетворювач TrueResponse та динамічні драйвери діаметром 7 мм для мінімізації спотворень. А адаптивний кодек aptX забезпечує трансляцію бездротового аудіо у найвищій роздільній здатності (з частотою до 24 біт/96 кГц) та мінімальною затримкою дляоптимального прослуховування, а також ідеальної синхронізації аудіо із зображенням на екрані.
 
Адаптивне шумозаглушення
Гібридна функція шумоподавлення ANC наступного покоління легко адаптується, щоб ви почули кожен біт та захоплюючий нюанс мелодії. Система використовує чотири мікрофони для постійного контролю рівня навколишнього шуму та автоматично оптимізує шумоздушення для забезпечення ефекту повного занурення.
 
Весь день і всю ніч
Продовжуйте слухати музику весь день. Завдяки 7 годинам автономної роботи самих навушників та 21 годині в зарядному кейсі загальний час відтворення становить 28 годин. Тому вам не доведеться заощаджувати енергію.Функція швидкого заряджання забезпечить до 1 години відтворення музики після всього 10 хвилин, а завдяки підтримці бездротової зарядки Qi підзарядка кейсу максимально проста та зручна.
 
Абсолютна ясність та зручне управління
Говоріть спокійно, де б ви не знаходилися. Три вдосконалені мікрофони з шумоподавленням на кожному навушнику гарантують, що люди чутимуть тільки вас, а не те, що вас оточує. Тримайте під контролем все – від телефонних дзвінків до доступу до голосового помічника. Все завдяки сенсорним панелям та підтримці голосового керування з високоякісним захопленням голосу.
 
Ваш звук, ваші правила
У програмі Smart Control ви знайдете безлічінструментів для персоналізації Sennheiser MOMENTUM Там ви можете легко налаштувати звучання навушників на свій смак за допомогою еквалайзера, задати параметри для шумоподавлення, налаштувати сенсорне керування або роботу голосового помічника.
 
Ідеально підходять
Завдяки захисту від бризок IPX4 ці навушники можуть йти в ногу з вашим життям, незалежно від того, подорожуєте ви, їдете на роботу або тренуєтеся. А покращена ергономіка Sennheiser MOMENTUM гарантує винятковий комфорт при їхньому носінні протягом усього дня.

Навушники Sennheiser Momentum True Wireless 3 White Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники Sennheiser Momentum True Wireless 3 White в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники Sennheiser Momentum True Wireless 3 White в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники Sennheiser Momentum True Wireless 3 White

Тип Наушники для телефона
Тип дизайну Вакуумные (внутриканальные)
Метод з'єднання Беспроводные
Версія Bluetooth Bluetooth 5.2
Тип акустичної конструкції Закрытые
Тип кріплення Без крепления
Дизайн випромінювача Динамический
Підтримка об'ємного звуку Частотный диапазон: 5-21000 Гц
Чувствительность наушников: 107 дБ
Встроенный микрофон
КОНТРОЛЬ Ответить/закончить разговор
Управление громкостью
Управление плеером
Сенсорное управление
Активация голосового помощника
Додатково Защита от влаги IPX4
Элемент питания: встроенный аккумулятор
Время работы: до 7 ч
Время зарядки: до 1.5 ч
Материал корпуса: пластик
Материал амбушюр: силикон
Вес: 70 г
Количество пар сменных амбушюр в комплекте: 3
Забарвлення Белый

* Технічні характеристики Навушники Sennheiser Momentum True Wireless 3 White можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники Sennheiser Momentum True Wireless 3 White

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Sennheiser Momentum True Wireless 3 White

Код товару: 348910
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 342362
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 228380
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →