Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники SENNHEISER HD 450 BT White

Код товару: 164144
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Sennheiser
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники SENNHEISER HD 450 BT White

Тип навушників
Повнорозмірні
Діапазон частот навушників
18-22000 Гц
Вага
238 г

Ціна: 5590 грн
шт

Опис товару Навушники SENNHEISER HD 450 BT White

Закриті повнорозмірні навушники у поєднанні з фірмовою системою активногошумоподавлення дають можливість насолоджуватися звуком без будь-яких перешкод завжди і скрізь, навіть у дуже галасливому оточенні. А звук HD 450 BT відтворює надзвичайно чистий, максимально деталізований і з дійсно живим динамічним басом. Чому значною мірою сприяють технологія Bluetooth 5.0 та сучасні кодеки AAC, apt-X та apt-X Low Latency, завдяки яким гарнітура завжди приймає та передає бездротовий аудіосигнал без втрат та затримок, а також ідеально синхронізує звук із візуальними ефектами в іграх та відео, миттєво підключається до пристрою відтворення та надійно тримає зв'язок.

Еквалайзер у мобільному додатку Sennheiser Smart Control дозволяє виробляти так звану тонкуналаштування звуку, а режим подкасту — налаштувати та підвищити якість передачі мовлення (аудіокниг, подкастів та іншого контенту). Крім того, у програмі відображається інформація про поточний рівень заряду батареї, а також міститься докладний посібник користувача та окреме меню для оперативного та своєчасного оновлення прошивки гарнітури.

У режимі безперервного аудіовідтворення HD 450 BT здатна працювати до 30 годин, плюс, повністю заряджається в режимі "швидкої зарядки" від порту USB-C всього за дві години, тому відмінно підходить для сучасного зайнятого користувача, який багато часу проводить в дорозі . І навіть з повністю розрядженою батареєю HD 450 BT продовжуєвідтворювати якісний звук та виконувати всі функції гарнітури. Для цього її треба лише перепідключити до смартфона або планшета через звичайний кабель, який включений у комплект постачання.

Окрім перерахованого у моделі Sennheiser HD 450 BT передбачені окрема кнопка активації голосового помічника для швидкого виклику Apple Siri або Google Асистента, а також додаткові смарт-функції, які легко і просто налаштовуються через меню фірмового мобільного додатка Sennheiser Smart Control. Керувати основними функціями плеєра (Відтворення, Пауза, перемикання треків, регулювання гучності звуку) та телефону (приймати та здійснювати дзвінки) також можна віддалено, за допомогою звичайних кнопок,зручно розташовані безпосередньо на чашках навушників.

Навушники SENNHEISER HD 450 BT White Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники SENNHEISER HD 450 BT White в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники SENNHEISER HD 450 BT White в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники SENNHEISER HD 450 BT White

Тип Навушники
Тип дизайну Повнорозмірні
Метод з'єднання Бездротові
Версія Bluetooth Ні
Тип акустичної конструкції Закрите
Тип кріплення оголов'я
Дизайн випромінювача Динамічний
Забарвлення Білий

* Технічні характеристики Навушники SENNHEISER HD 450 BT White можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники SENNHEISER HD 450 BT White

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на SENNHEISER HD 450 BT White

Код товару: 368014
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 309034
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 309035
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →