Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники Sennheiser HD 200 Pro

Код товару: 136671
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Sennheiser
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники Sennheiser HD 200 Pro

Тип навушників: Закриті
Інтерфейс провідного підключення: 1 x mini-jack (роз'єм 3.5 мм)
Діапазон частот навушників: 20-20000
Довжина шнура: 2

Ціна: 3010 грн
шт

Опис товару Навушники Sennheiser HD 200 Pro

Знайомтеся. Резидент Soundmag – Містер Дубль У. Він – справжній меломан. Нестримно слухає музику щодня. Полюбляє тестувати нові моделі навушників. Носить навушники у будь-якій ситуації. Говорить лише правду. Улюблене слово "Слухати". Дорогою до Салону персонального аудіо Містеру Дубль В зателефонував друг. "Привіт, скажи, у тебе є моніторингові навушники SENNHEISER HD 200 PRO, - запитав він". Смітивши, що далі розмова піде цікава, резидент мимоволі розплився в задоволеній посмішці. – Є, а навіщо тобі $16 – відповів Дубль В. – Та в мене тут проект намалювався з мікшування. Маю вийти круто, але мої старі «вуха» зносилися. Похрипають. А я хочу кришталевий звук. - Ага, нутоді ти, напевно, знаєш, що у дротових навушників SENNHEISER HD 200 PRO буде хороша деталізація, достатній рівень потужності і звук виходить реалістичним. Плюс вони добре відсікають зовнішній шум. – Так, я багато читав про закриті навушники для моніторингу. Але твої слова – авторитет. Після цих слів Містер Дубль В став схожим на чеширського кота. Так йому була приємна похвала друга. – Дивись, ще. Вони працюють від ноута, пульта чи електропіано. Достатньо комфортні дротяні навушники. У них можна працювати годинником. Конструкція така продумана, що вони практично не тиснуть на голову, а амбушюри м'які і щільно прилягають до вух. Мене вони взагалі не напружували, – резюмував резидент. - МММ круто, -простяг співрозмовник. Коли я зможу їх забрати. - Та хоч зараз, я буду в Салоні за 15-20 хвилин. Або тобі надіслати $ 17 - Надсилай, а я загляну до тебе на вихідних, зараз роботи купа. - Домовилися, удачі у проекті! Якщо і вам потрібні навушники для моніторингу та гідного детального потужного звуку, вибирайте SENNHEISER HD 200 PRO. Вони ви зможете довести свій мікс до досконалості. У комплекті іде адаптер на 6,3 мм. Вони якісно зроблені та виглядають стильно. М'які амбушури та подушечка на оголов'ї знизять тиск на голову під час тривалої роботи. Приходьте в наші Салони персонального аудіо або телефонуйте, якщо вам потрібна допомога у виборі моделі. Ми з радістю підкажемо.

Навушники Sennheiser HD 200 Pro Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники Sennheiser HD 200 Pro в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники Sennheiser HD 200 Pro в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники Sennheiser HD 200 Pro

Тип Закриті
Тип дизайну Закриті
Метод з'єднання Провідне
Версія Bluetooth Ні
Тип акустичної конструкції Закриті
Тип кріплення Оголів'я
Забарвлення Black

* Технічні характеристики Навушники Sennheiser HD 200 Pro можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники Sennheiser HD 200 Pro

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Sennheiser HD 200 Pro

Код товару: 348610
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 365821
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 368022
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →