Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники Sennheiser GSP 300 (507079)

Код товару: 128478
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Sennheiser
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники Sennheiser GSP 300 (507079)

Гарнітура Sennheiser GSP 300 призначена для геймерів, які планують підвищити якість улюблених ігор.

Ціна: 4257 грн
шт

Опис товару Навушники Sennheiser GSP 300 (507079)

Ультракомфортні накладки амбушюр з пінним наповнювачем, що самоадаптується, забезпечують кращу в цьому класі гарнітур акустичну звукоізоляцію, а мовлення мікрофон з системою шумоподавлення гранично мінімізує зовнішні фонові.
З GSP 300 в гемплей ви занурюєтеся повністю, і ніщо не завадить вам отримувати справжнє задоволення від гри.

НОВИЙ РІВЕНЬ ІГРОВОГО ФАНА
У гарнітурі GSP 300 реалізований цілий комплекс технологічних рішень Sennheiser, що найкраще зарекомендували себе, завдяки яким геймплей звучить гранично ясно і реалістично, а гра доставляє надзвичайно яскраві і живі враження.
КомпаніяSennheiser трохи підсилила баси, щоб зробити ігровий процес трохи більш гострим і напруженим, так що з GSP 300 пограти ви зможете з повною віддачею.

НОВИЙ ДИЗАЙН - НОВИЙ КОМФОРТ
Ігрова гарнітура Sennheiser GSP 300 з навушниками закритого типу створена спеціально для тих геймерів, які звикли дуже уважно ставитися до питань організації гри, вміють отримувати і цінувати справжній ігровий фан і завжди готові підвищувати рівень його якості.
Розкішні накладки амбушюр розміру XL з пінним наповнювачем, що самоадаптується, дарують відчуття виняткового комфорту, надійно ізолюють від зовнішнього шумового фону і дозволяють цілком і повністю зосередиться на грі.

ВдосконаленаКОНСТРУКЦІЯ
Гарнітура Sennheiser GSP 300 оснащується розділеним оголовям авіаційної конструкції, з яким гарнітура максимально зручно утримується на своєму місці, тому грати в ній можна протягом дуже тривалого часу, не відчуваючи ні найменшого дискомфорту.
Цьому сприяють також особливої ​​форми кульові шарніри, які ідеально пристосовуються до форми обличчя та забезпечує оптимальне прилягання навушників та розташування мікрофону гарнітури.

СУПЕРКАЦТВО ЗВ'ЯЗКУ
Все – для гранично результативної командної роботи, все – для перемоги!
Мовної якості мікрофон із системою шумозаглушення ефективно видаляє фоновий шум і завдяки вкороченому власнику знижуєперешкоди від дихання, підвищуючи цим виразність і чіткість мови в ігровому ефірі.
А щоб на якийсь час відключити мікрофон, досить просто підняти тримач вгору, не знімаючи гарнітури і не відволікаючись від гри.

ДОБРОТНИЙ ЗБІРКА
Міцність та надійність гарнітури обумовлені використанням тільки високоякісних матеріалів та попереднім ретельним її тестуванням.

МУЛЬТИПЛАТФОРМОВА СУМІСНІСТЬ
З фірмовим адаптером Sennheiser PCV 05, яким комплектується кожна GSP 300, цю гарнітуру ви можете з однаковим успіхом використовувати як з ПК, Mac або ігровою консоллю, так і зі смартфонами або планшетами.

Навушники Sennheiser GSP 300 (507079) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники Sennheiser GSP 300 (507079) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники Sennheiser GSP 300 (507079) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники Sennheiser GSP 300 (507079)

Тип геймерські (ігрові)
Тип дизайну повнорозмірні
Метод з'єднання провідне
Версія Bluetooth Ні
Тип акустичної конструкції Закриті
Тип кріплення Оголів'я
Дизайн випромінювача Динамічний
Забарвлення Blue

* Технічні характеристики Навушники Sennheiser GSP 300 (507079) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники Sennheiser GSP 300 (507079)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Sennheiser GSP 300 (507079)

Код товару: 278591
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 347548
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 347549
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →